Arama sonuçlarınız

1. highoutput

Forester 2.0 Gx Ile Başlangıç :)

@el_ahmett , merhaba bundan sonra senin kamp ve gezi paylaşımlarını bekliyoruz , selamlar ... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. highoutput

bu arada Ahmet arkadasimizda yarim kalan projeyi cok guzel calismalar ile devam ettiriyor , kendisine huzurlu , mutlu kamplar dilerim. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. highoutput

teşekkürler sayın @mauvais , kışa doğru kamp ağırlikli hafif offroad donanimli yeni bir projeye başlamayı düşünüyorum , bu sefer biraz daha sabirli olup uzun soluklu bir calisma olacak ins , selamlar saygilar... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. highoutput

Foresteri Adanadan sevgili Ahmet arkadasimiza satmiş bulunmatayiz ,kendisine bol kampli ve eğlenceli sürüşler dilerim , selamlar saygilar HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. highoutput

Kia Besta 4x4'e Nissan Bd 30 Motor

beğeni gibi bişi galiba tapetalkın HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. highoutput

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

milli bayramlarda muhakkak 4x4 konvoy yapıyoruz , sizlerde gelin bekleriz 2/3 sanayide kısılı kalmayın :) :) Fb Egeoffroad HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. highoutput

bizim etkinlikler en az 50/60/araç tüm Ege den gelir arkadaşlar Manisa Söke Aydın vs , sizleri mutlaka bilgilendiririm şu an yaz sezonu , plaj kum etkinlikleri malum :) son bahara hazır olun ;) bu arada sağlınıza , selamlar saygılar.. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. highoutput

çürütmeyin güzelim araçlarınızı asfaltta :) bazen Egeoffroad ile bazen solo geziyorum arazide forestler ile :) rakı balık dedin en zayıf yerden vurdun bu arada ;) gezenbilir müdavimleri bilir , "Tekirdağ" dan misafirim eksik olmaz :) Egeoffroad ta Jeep pilotu çok buluşalım bir gün , beklerim ...
  9. highoutput

sayın @DEŞİFRE konu dışı olacak ama offroad yapıyormusunuz İzmir de ? sizlerle arazide yürümek isterim , selamlar... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. highoutput

tüm yorumlar ve fikirlere saygım var , asfalt sürücüsü değilim :) bu sebeple , tekrar üzerine basarak yazıyorum , orada stock 5.9 bulma imkanız varsa ( ki var ) en azından bu keyfi yaşayın ( zj , kj , wj ben bunlara fazla takılmıyorum ve önemsemiyorum ) egsozdan motordan gelen melodiden...

11. highoutput

nickimden anlaşılacağı gibi eski 4.0 ho sahibiyim , arazide Jeep markası olarak en başarılı ve otm vites olmasına rağmen , ( ki arazide manuel vites tercih edilir ) en başarılı şanzımandır , her etapta isteğinize tam karşılık verir , grand grubunda düşünüyorsanız tek seçenek bana göre 5.9 dur ve...
  12. highoutput

şu an otopark çok karanlık aşağıda önceden gündüz ışığında çektiğim fotolar var HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. highoutput

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

güzel dileklerin için teşekkürler Mehmetçim , böyle bir Mussoyu TR de mübalağsız söylüyorum hakkı ile sen yaparsın birde Kromodi Ahmet usta ile bu iş muazzam olur , inş proje nin yapım aşamasında bende gelir feyz alırım sizden , değeri kimse bilmesede önemli değil , güzel olan yapılmayanı yapmak...
  14. highoutput

ok birazdan bakıyorum HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. highoutput

değerli dostum @orgasmatron , bu konu en kısa sürede en çok etkileşim ile gezenbilir tarihinde efsane oldu haklısın , konunun artık etkileşimi az olsada , korando kj ve Musso sahiplerine TR de artısı ile eksisi ile yol gösteren bilgi kaynağı oldu , bunda bilhassa senin çok emeğin var , çok...

16. highoutput

teflonlar takıldıktan sonra burçlar ; HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. highoutput

arkadaşımızın Musso su için sanayiye gitmişken uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm uygun zaman olmamasından ertelediğim , vites burçlarındaki boşlukların tamiri için nihayet vakit bulduk , vites kolu burçlardaki plastiklerin aşınmasından dolayı şakır şukur ses ve titreşim yapıyordu. Nihayet...
  18. highoutput

Selam forumdaşlar , Uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz , Bu gün İzmir de @erek.65 arkadaşımızın 2.9 Musso sunun bazı elektrik , mekanik sorunları ve sıvı değişimleri yapıldı , yaşına göre çok iyi durumda olan musso biraz bakımla kendine geldi :) arkadaşımıza aracını iyi günlerde...

19. highoutput

Efemçukuru , Kavacık , Gödence Gezisi

devam., HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. highoutput

Efemçukuru , Kavacık , Gödence Gezisi

Forumdaşlar selam , Ege kıyılarındaki tatil yoğunluğundan biraz kaçabilmek için bugün Seferihisar , Menderes , Limontepe arasında kalan Efemçukuru bölgesinde solo doğa gezisi ile keyifli anlar yaşadım , üzüm bağları ile ünlü bu bölge sakinliği ve doğanın muhteşem görselleri ile huzur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri