Arama sonuçlarınız

1. highoutput

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

forumda açtığım tüm konular böyledir , bu bir bakış açısı ve sohbet tarzıdır , burada konu Suriyeliler değil iki yüzlü insanlardır... ve burada hiç bir siyasi bir mesaj olmayıp , kime oy verip vermeyeceğimi size soracak değilim ! lütfen paylaşımları iyi okuyup iyi dinleyip yorum yapınız ...

2. highoutput

klavye başında delikanlılık yapanlar , lafa gelince atıp tutanların , başına geldiğinde nasıl geri vites yaptıklarını aşağıda görelim , iki yüzlülükte sınır yok !!! (videonun sonlarındaki dürüst vatandaşlar hariç ) Video: https://youtu.be/tzN5B4Q4JtE
  3. highoutput

sayın @pashcat yorumunuz için cok tesekkur ederim , sağolsun sayın @kartalveat arkadasimizin daha açık anlatimi ve yukaridaki video daki esprili anlatimi sanirim konuyu daha net hale getirdi. Burada maksadimiz insanlar ile gerilim yaratmak degil bilakis paylasimlar yaparak sohbet ortaminda bir...

4. highoutput

arkadaş durumu özetlemiş , güleriz ağlanacak halimize :) :( Video: https://youtu.be/_BVJA8jvMjk
  5. highoutput

yukarıdaki ekler açılmiyor örnekler aşağıdadır ;

6. highoutput

Birde bazı aynı marka model ve özelliklere sahip 2. el araçlar 0 km araçlardan daha pahalı , aşağıda bunlardan sadece bir örnek sunuyorum , 0 km si 101.900 TL olan aracın 2.el kullanılmış modeli 105.600 TL bu nasıl bir iş ben anlamadım , değerli yorumlarınızı bekliyorum;

7. highoutput

sayın @kartalveat konuyu tam ve anlaşılır biçimde izah ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
  8. highoutput

Rica ederim sayın@suleymancirit , forumdan sizi tanıdığım için yorumunuza şaşırdım , konu ortası yorumlar konuyu amacından uzaklaştırabiliyor , değerli yorumunuz için teşekkür ederim. selamlar saygılar
  9. highoutput

Sayın @bartek , Sizin söylediğiniz sipariş ile araçların gelmesi konusunu bilmiyordum fakat bana şaşırtıcı gelmedi , neden derseniz yaklaşık 4 yıl öncesine kadar büyük gemiler ( 20.00 /40.000 grt arası ) ile gelen tahıl ürünleri piyasaya satılmak üzere Egedeki Aliağa , Ayvalık , Menemen deki...

10. highoutput

Becker Europa Klasik Radyo

Bu firma daha çok Becker marka teyplerin tamir ve bakımlarını yapıyor ama ellerinde satılık olanlarda var , fiyatlar biraz tuzlu ve ben firma avrupada zannediyordum ama Amerika da imiş , almasakta bilgi alalım belki daha sonra birinin işine yarar. Yazışmaların neticesini burada paylaşırım, selamlar

11. highoutput

sizin aracın model ve yılı neydi ?
  12. highoutput

ok gerekli fiyat ödeme ve varsa kargo bilgilerini alıp yazar neticeyi buaradan yazarım.

13. highoutput

bakınız sayfa Türkçeye çevriliyor ,aradğınız model burada varsa siz bakın ,ben sizin için firma ile yazışır bilgi alırım. Becker Auto Sound LLC Classic Becker Radio | Saddle Brook NJ
  14. highoutput

buda firma adresi ve ellerinde klasik model var neden direk firma ile temas kurmuyorsunuz ? Becker Auto Sound LLC Classic Becker Radio | Saddle Brook NJ
  15. highoutput

Becker Monte Carlo Oto Radyo 1963 Model - n11.com

16. highoutput

biz , 2. el araç piyasasında ticari ahlaklı , ihtiyaç doğrultusunda alım satım yapanlar siz , krizi firsat bilip , vicdandan ve ticari ahlaktan yoksun , alım yapanların cebindeki paraya göz diken , veya bunları yapanları savunanlar. Tarikat ve çete ithamınızı aynen iade ediyorum , dürüp dürüp...
  17. highoutput

dış sermaye , dış üretici , dış bankalar vs vs vs oturup Türkiye deki 2.el araç fiyatlarından fahiş kar amacı güttüğünü düşünen aklı evvel , biz bunlara dış güçler demiyecegiz de Mahmut mu diyeceğiz ? Ayrıca 2. el araç piyasasından , hiç emek sarfetmeden , bir ay içinde aldığı araca fahiş...
  18. highoutput

sayın @mauvais , mihenk taşını sürttük , gerçek mi sahtemi çıktı ortaya , dediğiniz gibi biz konumuza dönelim , birakalim kendi dünyasında yaşayan yaşasın :smiley: :smiley:

19. highoutput

mahallede zihni sinir tarzi fikir sahibi çok olunca ucu açık gidebildiği kadar gider :) :) :) ama yinede sizin mahalleden işkillendim , ayakkabı atölyesini perde arkasından dış güçler işletiyor olmasın :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri