Arama sonuçlarınız

1. D

Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009) Sanki "kamp nasıl yapılır" belgeseli seyretmiş kadar oldum. Harika bir paylaşım tebrik ederim.

2. D

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Çok güzel bir geziyi çok da iyi belgelemişsiniz. Emeğinize ellerinize sağlık.
  3. D

Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009) Merhaba Serkan Bey, Harika bir gezi olmuş. İyi de belgelemişsiniz. Gezi önceside iyi planlama yapmissiniz gibime de geliyor. Rota, zamanlama, durak yerleri, yemek nerde yenecek, ne zaman geri dönülecek gibi...

4. D

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herseke selamlar, tekstil sektöründe dış ticaret yöneticisi olarak calisiyorum. 41 yasindayim. icimdeki offroad atesini suan icin motorsikletimle söndürmeye calisiyorum ama olmuyor :) bu is böyle olmayacak deyip uygun bir araç arama girişimine başladigimda...
  5. D

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) harika görüntüler gercekten. tekrar- tekrar bastan itibaren 3-4 kez baktım ve adrenalimin yükseldigini hissettim. kimbilir o ani yasasam nasil olurdu. bende de offroad tutkusu yeni basladi ve suanda arac secimi asamasindayim. doga ve macera...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri