Arama sonuçlarınız

1. D

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mustafa paylaştığınız bilgi çok işe yarar... Teşekkürler.

2. D

Lada Niva Hummere karşı

Ynt: Lada Niva Hummere karşı Arkadaşlar kusura bakmayın link koymayı unutmuşum :) evet youtube da niva ile hummeri karşılaştırdıkları bir film izlemiştim. hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. aşağıda linki veriyorum. http://www.youtube.com/watch?v=RUHHANKAOQo&feature=player_embedded
  3. D

Lada Niva Hummere karşı

:)

4. D

Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009)

Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009) Serkan Bey paylaşım için teşekkürler. Yine harika yerler gezip güzel kareler yakalamışsınız. Zevkle izledim.
  5. D

Istrancalar / Malepetra Kayaları Off-Road (25 Ekim 2009)

Ynt: Istrancalar / Malepetra Kayaları Off-Road (25 Ekim 2009) Rahim Bey güzel gezi olduğu çektiğiniz karelerden belli oluyor. Bölgeyi ve nasıl ulaşılacağı hakkında biraz daha detaylı bilgi vermeniz mümkünmü. Çizikler yakışmış bence ;)

6. D

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar 04 kasım 2009 günü MKE'nin Kırıkkale Hurda Müdürlüğünde ihale var. Yaklaşık 60 adet LR 110 var . Bunlardan 1987 model kapalı kasa LR 110 27adet mevcut. Tabi durumlarını bilmiyorum. Cuma günü işimi ayarlayabilirsem gidip araçlara bakacağım...

7. D

GMC Sierra ve Vitara ile Kemerburgaz'dan Bahçeköy'e (25 Ekim 2009)

Ynt: GMC Sierra ve Vitara ile Kemerburgaz'dan Bahçeköy'e (25 Ekim 2009) Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
  8. D

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Ahmet Bey cevap için teşekkür ederim. Aracınızı toparlamaya başladığınızda ara ara resim atıp bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. Şimdiden kolay gelsin.
  9. D

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Ahmet Bey, Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız. Bende bir defender almayı düşünüyorum. Şanlıurfadaki araçlara ulaşabileceğimiz bir irtibat numarası verebilirmisiniz? Birde babanızın kaporta işleri ile uğraştığını yazmışsınız. Yeriniz istanbulda ise uygun bir...

10. D

Defender 110 Hakkında Birkaç Soru

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru Merhaba mmom, Bende mke ihalelerini bir defender alabilmek için takip ediyorum. Şuanda sadece Kırıkkalede ihaleye çıkan araçlar var. İzmit ve Aliağada yakın zamanda olup olmayacağı hakkında bir bilginiz varmı? Birde aracı nerde toparlattınız? Ben...

11. D

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru Konuyu biraz dağıttık galiba. Cüneyt Bey araç hakkında daha çok teknik bilgi istemişti ama biz işi ihaleye bağladık :)
  12. D

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru Cüneyt bey, Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Bu kadar kötü olacaklarını tahmin etmiyorum. Demekki askeriyede uzun zaman önce devre dışı kalmış olmalılar. İhaleye çıkmadan 3-5 ay öncesine kadar...

13. D

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru Merhaba Cüneyt Bey, Bende MKE deki ihaleleri takip ediyorum. İstabulda olduğum için vakit ayarlayıp gidemedim. Araçlar için hepsi haşat demişsiniz. Biraz daha fazla bilgi verme imkanınız varmı araçlar hakkında. Daha çok kaportalarmı, yürür aksamlarımı, iç...
  14. D

Defender Boyatma Konusunda Yardım

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım Merhaba Sayın Bülent Bey, Bende offroad a yeni merak duyan ve araç arama girişimindeyken de tesadüfen bu siteyi bulan birisiyim. İyiki de bulmuşum, bu arada tekrar tekrar sitediki tüm arkadaşlara paylaştıkları hertürlü bilgi ve resimler için çok teşekkür...
  15. D

Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

Ynt: Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009) Henüz sitede yeniyim ve offroad tecrübemde yok. Şuan araç arama aşamasındayım. Bu gezinin resimlerini görünce dahada sabırsızlanmaya başladım :) Ekip mükemmel, gezi mükemmel, workshop..... müthiş :)

16. D

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) Harika bir gezi ve kamp olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
  17. D

Şarköy'e Giderken Keşif (14 Ağustos 2009)

Ynt: Şarköy'e Giderken Keşif (14 Ağustos 2009) Ceyhun Bey, Çok özür dilerim önceki yazımda adınızı yanlışlıkla Cavit olarak yazmışım. Düzeltirim. Saygılar.
  18. D

Şarköy'e Giderken Keşif (14 Ağustos 2009)

Ynt: Şarköy'e Giderken Keşif (14 Ağustos 2009) Merhaba Cavit Bey, Öncelikel paylaşım için teşekkürler. Bende Şarköye sık sık giden yazlıkçılardanım. Bahsettiğiniz güzergahdan 2 kez motorsiklet ile gittim. Daha önce de uçmak dereden gitmiştim. Sağlamtaş dan girip İnceğizden çıktığımda bende...

19. D

Sakarya - Sapanca - Soğucak Yaylası Off-Road Gezisi (10-15 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya - Sapanca - Soğucak Yaylası Off-Road Gezisi (10-15 Ağustos 2009) güzel görünteler. paylaşımiçin teşekkürler
  20. D

Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009)

Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009) Merhaba Serkan Bey, Bir önceki gezi paylaşımınızıda izlemiştim. Bu da en az diğeri kadar güzel olmuş. Bu arada reismlerdeki tarih yazdırmama önerisine kulak vermişsiniz. Çok da iyi olmuş. Resimler oldukça iyi. Fotoğraf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri