Arama sonuçlarınız

1. A

Garmin Etrex Venture cx El Tipi GPS (SATILDI)

Ynt: Garmin Etrex Venture cx El Tipi GPS (SATILDI) satılmıştır, kilitlenebilir. teşekkürler...

2. A

Ynt: Garmin Etrex Venture cx El Tipi GPS (SATILDI) Kamera ile takas olur, günceldir...
  3. A

Ynt: Garmin Etrex Venture cx El Tipi GPS (SATILDI) son fiyat 300tl dir...

4. A

"10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi

Ynt: "10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi ben muhabbetin nereye geldiğiyle ilgili olarak espri olsun diye yazmıştım. sanırım yanlış anlaşıldım, huzur bozmak için yazmadım inanın. kusura bakmayın...
  5. A

Ynt: Garmin Etrex Venture cx El Tipi GPS (SATILDI) takas ve pazarlığa açıktır...

6. A

"10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi

Ynt: "10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi hahaha 2 defa, vakumlu büyük bir hortum kullanıldı. bir seferinde 4,5ton su kaybına neden oldu. filtre sisteminin tekrar devreye girmesi için eksilen su eklendiğinde üşüme sorununa yol açtı. altbezleme filan olmadı. bunlar bu iş başlamadan...

7. A

Tekirdağ Çevresinde Zıpkın Avı Yapılabilecek Bir Yer Arıyorum (Saros Hariç)

Ynt: Tekirdağ Çevresinde Zıpkın Avı Yapılabilecek Bir Yer Arıyorum (Saros Hariç) uçmak dere, Mürefte-hoşköy arası iyidir, açıklardaki (kıyıdan 900m açıkta yaklaşık) çakarlarda güzel levrek verir bu zamanda ama tabi şu anda oralarda su çamur...
  8. A

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... 2-3 sene beuchat markanın titanium destekli bir modelini kullanmıştım. 9drc suda 1,5saat kalabiliyordum (ki üşümeyide hiç sevmem normalde)oldukça iyi bir markadır. serbest için cressi technica kullanıyorum kışın(9drc >) 5mm, genelde sorun...
  9. A

Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009) ağustos ayında kabanla anca durabilmiştik 2 gün, ciddi soğuk olmuştu. iyide alabalık yemiştik, eylül de çivi gibi olur büyük ihtimalle...

10. A

USA'den hediye geldi, denizde kullanmak üzere istemiştim. harita bulabildiğim halde yükleme işini bir türlü beceremediğimden dolayı satıyorum. hiç kullanılmadı, dalışta da kullanılabilir. ürün TR piyasasında 750tl civarında, istediğim fiyat 400tl. ilgilenenler 05325182290 arayabilir... ürün...

11. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu oldukça serbest ;) tek elde zıpkın tabi. hoşgördük teşekkürler.. hoşbulduk, teşekkürler...
  12. A

Garmin Harita Yükleme Hakkında

Ynt: Garmin Harita Yükleme Hakkında başlığı açan arkadaşla aynı sorunum var, USA'den hediye GARMIN etrex venture cx model bir gps im var. genelde deniz üzerinde kullanacağımdan bir arkdş vasıtasıyla edindiğim haritaları yükledim ancak ekranda göremiyorum, sorunu çözebilecek yardımcı olabilecek...

13. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm, ben Öztan. 41 yaşındayım "bekarım" :) İstanbul'da yaşıyorum. serbest dalış, bisiklet ilgili olduğum sporlar... İşim ve hobim deniz akvaryumları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri