Arama sonuçlarınız

1. uslsy

Merhaba Ve Arayış

Teşekkür ederim.. :smiley: Evet güzel bir fırsat çıktı ben de değişiklik olsun istedim ve wj kasa aldım bir tane. İlk başlarda küçük olduğu için arazi kabiliyeti düşüktür gibi geliyordu TD5'ten sonra. Ama biraz kullanınca işin renginin farklı olduğunu gördüm. Çok keyif aldım wjden ve baya...

2. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Herkese selam. Konuyu takip edenler bileceklerdir. Bir süredir Güneşlik ayaklarının kırık olmasından yakınıyor ve bir türlü ilgili parçaları bulamıyordum. @Erem parçaların bir sitede 3d çizimleri olduğunu söyledi. İlk başta alışık olmadığım bir konu olduğu için tuhaf geldi güneşlik ayağını...
  3. uslsy

Wj Rölanti Sorunu

Şu wj 'mi sana bi dinletmek istiyorum. Çözemediğim bir iki ses var acaba fikrin olur mu

4. uslsy

Wj Rölanti Sorunu

Kll hocam sen ankarada miydin
  5. uslsy

Gc Wj Aranıyor

Süprizlere gebe bir bütçe. Umarım keyifle bulabileceğiniz birtane bulursunuz.

6. uslsy

@talaymu selamlar. Genelde herkes özel mesaj ile paylaşıyor iyi referansları ben açık yazmaktan yanayım. İyi iş yapan insanların reklamı olmalı bence. Fatih usta, Gimat'ın girişinde yeri 05065420933 Selamımı söyleyin. İsmen hatırlamayacaktır direksiyonun fotosunu gösterince hatırlar. Randevu...

7. uslsy

@Erem ilk defa görüyorum bu siteyi. Şahineymiş teşekkürler. Yalnız aradım taradım bulamadım. Link atabilirmisin.
  8. uslsy

Herksese selam, Pazar günü uzun zamandır planladığın direksiyonu yeniletme işini gerçekleştirdim. Benden önceki sahibi direksiyonu boyatmış rezalet durumdaydı son zamanlarda ellerimi vs boyuyordu artık. Simit kısmına konsol ve içerinin rengi ile aynı renkte deri diktirdim. Airbag kısmı da...
  9. uslsy

@Erem selam yazdığın boş geliyor. Forumun alıntı yaparak cevaplama modülü bozulmuş heralde.

10. uslsy

Ankara Kamp Arkadasi

11. uslsy

Grand Cherokee 3.0crd Koltuk Problemi

O kolay iniş özelliği değil mı? Muhtemelen biryerleri kurcaladıysanız bu özelliği kapamış olabilirsiniz.
  12. uslsy

Cumartesi günü minik pislenmeleri.. Ankara / Eymir / Gölbaşı dolayları..

13. uslsy

E60 530i Mi 3.0 Crd Mi ?

14. uslsy

Buda Bizim 2.7 Crd

Sağlıkla keyifli gezilerin olsun hocam.
  15. uslsy

Aynen el değmiyor herşey ateş pahası. BEn de minik minik el yordamı düzeltmeler yapıyorum. Yüklü işlere girişmeler gün geçtikçe hayal oluyor. :oops:

16. uslsy

Son zamanlarda kapı döşemelerinin klipslerinde atmalar oluyordu (kroniktir) ve ön iki kapının içindeki kilit tellerinden bolca takır tukur sesler geliyordu. Haftasonu aynı zamanda bunları hallettim. Aşağıdaki klipsten 50 adet ve 2 rulo da tüylü bant aldım. Kapı döşemelerini söküp kilit...
  17. uslsy

Maşallah.. Siz de keyifle geziyorsunuz anlaşılan.. :) Araçta 2" yükseltme mi var bana mı öyle geldi.
  18. uslsy

Valla Td5 ten sonra biliyorsun şüpheliydim. Biraz da korkuyor insan, cüsse vs ltlbariyle ondaki kadar güvenemiyordum. Lakin düşündüğüm gibi çıkmadı böcek gibi heryere inip çıkıyor. Lsd vs devreye girdimi bilmiyorum. Fark etmedim açıkçası. :tearsofjoy: Gayet keyifliydi. Keyifle başladı...

19. uslsy

Herkese selam. Bugün havanın güzel, yerlerin nemli ve toz olmaması sebebi ile keyifli bir gezi yaptık. Ankara Yapracık semtinin arkasındaki dağlarda, ovalarda.. :cool:
  20. uslsy

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Konu 2015 de ölmüş hocam. Neye takip :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind