Arama sonuçlarınız

1. uslsy

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Bu araçların kronik vs sorunları belli. Sen aracı bul, değerlendiririz bulunca hep birlikte.

2. uslsy

Selamlar

Çok güzel bir araç. Aracınızla geçirdiğiniz günler keyifli olsun.
  3. uslsy

Tabi tabi aynı standartlar için konuşuyorum. Yoksa tabikide Money Talks.. :)

4. uslsy

Yinede tekrar altını çiziyorum Türkiye ekonomik şartlarında arazide WJ.. WK da gayet iyi tabiki arazide. Çok güzel videolar var bu konuda.. Lakin iki konu önemli; Ne kadar sensör arazide o kadar arıza ve arıza yüksek tamir ve arazi hazırlığı maliyetleri. Bu yüzden arazi ise wj diyorum.
  5. uslsy

2.7 ile ilgili bu yorumlar tamamen hurafe. Ancak arızalı bir araç kullanan bir kişi yada kulaktan dolma konuşan birisi böyle bir yorum yapabilir.

6. uslsy

Keyfine bağlı.. Keyif = Money :)

7. uslsy

Daha ziyade otoyol aracı ve yedek parça maliyeti daha yüksek. Piknik vs cayir cimen sorun olmaz offroad da maliyeti yüksek olur. Daha ziyade otoyol. Ondandır.
  8. uslsy

Otoyol ise 3.0 arazi ise 2.7
  9. uslsy

Ne demek her zaman. Bu arada herkese yazdığım tavsiyeyi size de yazayım. Ne alirsaniz alin kenara bir 5.000 atin. Masraf buyuk ihtimal cikar, cikarsa uzulmeyin. Cikmaz ise ne ala aracinizla birlikte guzel bir tatil yaparsınız.

10. uslsy

Landlar icin bir soz vardir yag damlatmiyorsa yagi bitmistir. Surekli bi yag takviyesi masrafi var bunun disinda da minik minik her ay 300 filan masraf istiyor.

11. uslsy

İlan sitesinde 540275608 numarali ilana bak. Bu benim topladigim arac. Benden alan kisiye bakim masraflari yuksek geldi satiyor. Bunun ana unsurlari 4/4 lük mesela.
  12. uslsy

Valla onlar motor isteyenleridir. Motor isterse masraf daha bile fazla olur. Kolay arac degil lakin keyfi de bambaska. Bu arada sevkinizi kirmak istemem ama bahsettiginiz butcelerde temiz arac bulmakta zorlanirsiniz. Basinizi agritabilirler.

13. uslsy

İkisini de toparladim ve kullandim. İkisinin de 45-50ye alacağınız modeli süperizlere gebedir ve en az 6 - 7 bin masraf yer. En az diye tekrar altını çizeyim. TD5 in herşeyi tamam dedikten sonra bakım masrafları daha yüksektir. Ha sunu da net olarak soyleyim TD5 in kukremesi de ayri bir keyiftir.
  14. uslsy

Merhaba Ve Tanışma

Herkese merhaba.. Yaklaşık 1 senedir offroad bölümünde forumdayım fakat son aylarda bisiklete ağırlık vermemle birlikte buradaki bu başlığı daha yeni fark ediyorum. :) Genellikle haftaiçi 2 gün ve ctesileri sabah erken saatte Eymirde spor amaclı biniyorum. Otoyol dışındaki doğa tur gezilerine...
  15. uslsy

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Aynen bunu diyorum.. :smiley:

16. uslsy

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Buradaki farklardan önce bahsettiğim kriterlere bakmak lazım. Gerisi süs..
  17. uslsy

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Motoru bakımlı, masrafı az ve temiz bir araç iyi.
  18. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

:))

19. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

O kadar diyorsun.. Ben de genelde faydadan çok zarar diye okuyorum sağda solda ama eskide kaldık demekki..
  20. uslsy

Grand Cherokee 2.7 Crdi

Hiç gerek yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,645
Kaydolan Son Üyemiz
nevzat köprü