Arama sonuçlarınız

1. H

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Benim merakım şu yol bilgisayarındaki sıfırlamadan sonra harcanan yakıt 64,7 L gösternesi.Bunun yanlış göstermesi mümkünmüdür? Çünkü yakıtın bitmesi sıkıntı olabilir.

2. H

Kusura bakmayın biraz geç oldu yazamdım birtürlü.Uzun yoldaki sabit devir giderkenki titreme artık yok.Fakat şöyle birşey geldi başıma en son yakıt aldığımda depoyu taşana kadar sabırla fullemiştim.Uzun yolda mola verdiğimde aracı sola eğik şekilde park etmiştim.Park ettiğimde sıfırlamadan sonra...
  3. H

Yarın yine bi ş. Arası yol yapacağım silkeleme olacakmı bakalım sizinlede paylaşırım

4. H

Arkadaşlar geçen gün kısa bir ş. Arası yol yaptım 2000 devirde sakin sakin gidiyordum araç sanki biri tutup bırakıyormuş gibi silkeleme yapıp durdu basarsam yada yavaşlarsam sıkıntı yok ama deviri sabitlersem silkeliyor.neyse o şekilde gittim geldim evin önünde kaputu açtım bir hava borusundan...
  5. H

Cevaplar için teşekkürler ist. Değil bursadayım ama istanbuldan pek farkı yok sabah ve akşam trafiğinin.böyle devam edicez aetık ne yapalım.

6. H

Merhaba aranıza bursadan katılıyorum 2011 duster 4x4 110 hp sahibiyim aracım 97 binde ve gecen ay bakimlari yapildi yag filtre vs. Yoğun ş.içi geçen ay 8.5 civarı yakarken bu ay havalarında soğumasıyla 9.5 yakmaya başladı defalarca yol bilgisayarı ve fulleyip litre ile hesaplamalar yaptım minik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR