Arama sonuçlarınız

1. D

Grand Cherokee Almayi Düşünüyorum

Tesekkurler

2. D

O da beğendiğim araçlardan birisi 😊
  3. D

Lincoon navigator..land cruiser Prado ve Commander...beğendiğim modeller..görüntü olarak range rover hele de discovery en guzelleri gene de bence..

4. D

Lincoln..escalade.. pathfinder.. pajero
  5. D

Off road yapacağımı zannetmiyorum..büyük geniş heybetli kaslı köşeli eski amerikan ciplerini beğeniyorum. Fiat Freemont lar nasil

6. D

Çok teşekkürler.. okudum dediginiz başlığı.. güzeldi.. ama eski tarihli biraz..ben de bekliyorum 😊

7. D

Haklisiniz..ama bu arabalara meraklı bir tanıdık bulmak ta zor..o yüzden özellikle bu gruba yazdim...2012 model oncesi arac almak riskli..ozellile jeep ve land rover da..onlar da 400.000 tl den başlıyor.. o zaman yerini tutmasa da 2017 tucson bile almak daha mantıklı gibi oluyor
  8. D

Tşennur eder Teşekkür ederim
  9. D

Herkes bayram telasinda anlasilan 😊

10. D

Bu arada BMW Club üyesi iken çok faydalı bilgiler edinmiştim. Ustalarla tartıştıgimız konular olurdu, hayret ederlerdi. Turkiye de böyle bir Jeep Tükiye Club var mı üye olunabilecek. Bir çok hazır bilgi de olurdu o sitede, tarihçe, servisler, parçacılar, kronik arızalar, fiyatlama vs. gibi.

11. D

Merhaba. Daha önce 93 BMW 3.20 ile sanayiden çıkmadım. Keyfe keder motor indirdik, sanziman, vites kutusu değiştik, organizasyonlara katıldık. Şu anda bunlara ayıracak vakitim yok. Ama oldum olası büyük Amerikan cipleri ilgimi çekiyor. 10 yıldır hep 0 km araba kullandım. 2007 model, 150.000 km...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri