Arama sonuçlarınız

1. selekm

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Benimde Türkiye'de kullandığım next YE-545 model navigasyon cihazım var. Ancak henüz bu cihazı Yurtdışında kullanmadığım için çok emin değilim yararlı olabileceğinden. Harita satın alarak veya kiralayıp yükleyerek...

2. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Değerli Arkadaşlar; Vermiş olduğunuz bilgiler ve katkılarınız için çok teşekkür ederim. Bizim için bu bilgiler çok değerli ve yol gösterici. Nedesek arkadaşımın önerdiği rota ( Catak değil Cacak mı olmalı) Sofya...
  3. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhabalar; Ben kendi aracımla Mostar'a kadar programımı yaptım. Ancak dönüş yolu için aynı güzergahı takip etmeyi planlıyordum. Yani;Dönüş güzergahım: Mostar-Dubrovnik-Budva-Bar-Tiran-Üsküp-Selanik-kavala-ipsala olarak...

4. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? İsa Bey Merhabalar; Dönüş yolunu ben de değiştirdim. Mostardan, dubrovnik-budva-bar üzerinden Üsküp - Selanik - kavala - İpsala yolunu takip edeceğim. Sizin gideceğiniz Karadağ Milli Parkı hakkında bilgi verebilir misin? Biz...
  5. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

6. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Sevgili İsasoydan; Bizim gezi programımız aşağı yukarı belirlendi. Biz kendi aracımızla, otel rezervasyonları ve gerektiğinde pansiyonları kullanarak gezeceğiz. Saraybosna'dan dönüş için henüz net bir karara ben de varamadım...

7. selekm

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Değerli arkadaşım; Hemen hemen aynı tarihlerde 9-21 Haziran 2012 arası 1 araç 4 kişi balkanlar gezisi planlıyoruz. Bu gezi programımızı karşılıklı paslaşarak hazırlayabiliriz isterseniz. Kalınacak yerler konusunda da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri