Arama sonuçlarınız

1. ONUR GETA

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Alınacak kamp ücretleriyle Trakya Offroad Kulübünün hiçbir ilişkisi yoktur. Bu sadece gönüllü olarak yürütülen bir organizasyon desteğidir.

2. ONUR GETA

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Barış Bey selamlar, oyunların Tekirdağ bölgesinde yapılıyor olmasıyla ilgili yazınızı maalesef üzülerek okudum. Süre ve ulaşımla ilgili endişeleri gayet net anlıyabiliyoruz. Şunu belirtmek isteriz ki biz Off-Road...
  3. ONUR GETA

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Herkese öncelikle selamlar, Biz Trakya Offroad Klübü olarak bu sene bölgemizde yapılacak 10.İsoff Offroad Oyunları ile ilgili tüm offroad severleri heyecanla bekliyoruz. 24 Ekim 2009 tarihinde gelecek arkadaşlara bir...

4. ONUR GETA

TRAKOFF Trakya Off-Road Kulübü Tanışma Gezisi (26 Temmuz 2009)

Ynt: TRAKOFF Trakya Off-Road Kulübü Tanışma Gezisi (26 Temmuz 2009) Merhabalar , Aracın sahibiyim seve seve böyle bir araç hazırlamakla ilgili tüm bilgimi paylaşabilirim . Ayrıca resimlerdeki turuncu jant lı yarış arabası formatında vitara yı aldığım için araç satılıktır. İlgilenenlere de bilgi...
  5. ONUR GETA

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Üstad tebrikler yarışırken resimlere baktığım kadar keyiflenmedim. Eline sağlık:)

6. ONUR GETA

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Fatih Bey sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden ne kadar başarılı olacağı çok açık .

7. ONUR GETA

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Herkese merhabalar. Trakoff offroad klübü olarak geldiğimiz geleneksel gezenbilir doğa sporları festivali sayesinde tanıştım sizlerle. Neden bu topluluğun 'gezenbilir ailesi ' tabiri ile anıldıgınıda topuk yaylasında...
  8. ONUR GETA

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar. Trakoff offroad klübü olarak geldiğimiz geleneksel gezenbilir doğa sporları festivali sayesinde tanıştım sizlerle. Neden bu topluluğun 'gezenbilir ailesi ' tabiri ile anıldıgınıda topuk yaylasında gördüklerimden sonra anlayabiliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri