Arama sonuçlarınız

1. D

Satılık Römork - Sıfır - İthal

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal +Güncel

2. D

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal Emre Bey, Eposta'da size aşağıdaki teklifi iletmiştim: "Sanırım siz Antalya'dasınız. Eğer satınalmayı düşünüyorsanız ve sıfır römork lastiklerinin 300km (Konya-Antalya) yol yapması sizin için sorun olmayacaksa ben aracıma takıp, yakıt parası ilavesiyle...
  3. D

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal Marka Niewiadow'dur.

4. D

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal YANLIŞ ANLAŞILMAYA SEBEP OLMAMASI İÇİN, FİYATLARDAN, NAKLİYE ÇIKARTILARAK VE İSKONTO YAPILARAK GÜNCELLENMİŞTİR.
  5. D

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Mustafa Bey, İyi bir tatil geçirmenizi dilerim. Baştan sona tüm sayfaları ilgiyle okudum. Planladığınız tatilin kaç günlük olduğunu ve ne kadar bütçe öngördüğünüzü merak ettim.

6. D

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal Emre Bey, Sizi özel epostanızdan cevapladım. Syg,

7. D

Ynt: Satılık Römork - Sıfır - İthal Merhabalar, Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz ilanımda nakliye dahil edilmemiş fiyat yazılmıştı ama çok sayıda "nakliye bedeli ne tutar?" sorusu gelince buraya genel bir nakliye bedeli (600TL KDV dahil) ekleyerek yazdım. İlk ürünün fiyatı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri