Arama sonuçlarınız

1. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Bugün depoyu tekrar doldurdum. 237 km için 126 Liralık LPG (Litre fiyatı 2.48) aldım. Tamamen, sıkışık olmayan şehiriçi trafikte hafif gazlayarak kullanılmıştır. KM'de 53 kuruş

2. BURDEDE

Muayeneye Gideceğim

Ynt: Muayeneye Gideceğim Öncelikle kolay gelsin , inşallah sorunsuz halledersiniz. Şase no araca karşıdan bakarken ön camın sağ alt köşesinde yazılıdır. Ayrıca etiket olarak ta şöför kapısının kilit olan yan yüzüde ve torpido kutunuzda yer alır. Kapıdaki ve torpido göründekiler etiket olduğu...
  3. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Test sonuçlarını ben de merakla bekliyorum :o

4. BURDEDE

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bugün o tarlaya dalar , yarın konvoydan kopar , öbürgün yarışa kalkar .... Cahil her yerde cahil !!! Allah akıl versin , islah etsin.
  5. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Aracım 1998 Tahoe Sport 5.7 Geçen haftaki ölçümde 129 TL LPG (LPG Fiyatı 2.49) ile 200 km yol yaptım. KM'de 66 kuruş. Hafif gazlayarak, çok sıkışık olmayan şehiriçi kullanımı sonucudur. Arazide kullanılmamıştır. Araçta 3 inch yükseltme , 33/12.5/15 Cooper STT lastik...

6. BURDEDE

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Burak Dedeoğlu Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - Kütahya Memleket: Ankara Semt: Batıkent İlgi Alanı: Arazi araçları, doğa sporları, olta balıkçılığı, motorsporları. Amerikan kullanmayı seven bir doğa sever olarak 98 Tahoe Sport aracım ile gezi ve...

7. BURDEDE

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih Bey, size katılıyorum. Yakın zamanda bir organizasyon yapalım. İncekteki yarıştan beri aracı çıkartmamıştım. Bugün Ankara içinde turladım , biraz v8 sesi dinledim ama asfaltta ve tek başına pek tadı çıkmıyor. Haftaya (23 mart) ANDOFF...
  8. BURDEDE

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Burak Dedeoğlu , 1998 Tahoe Sport , Ankara'dan Sevgiler....
  9. BURDEDE

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Offroad ve doğa aktivitelerinden keyif alan bir Ankaralı olarak Ankara ve yakın bölgesindelerdeki aktivitelere katılmak ve yeni dostlarla tanışmak isterim. Herkese selamlar.

10. BURDEDE

Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu?

Ynt: Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu? Bende bu ara 97 Tahoe Sport alma asamasindayim ama fiyatlar yukseldi. Aracimi cogunlukla asfaltta ve light off road kullanacagim. Fiyatlar sebebiyleTahoe yerine 5.2 veya 5.9 almayi da gundeme aldim, arastiriyorum. Tahoe...

11. BURDEDE

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm gezenbilir camiasına merhabalar. Çok güzel ve hareketli bir site , doğa tutkunları için bulunmaz nimet.Yaşım 38, Ankara'dayım ve finans sektöründe çalışıyorum. Yakın zamanda bir 96-98 arası Tahoe almayı planlanlıyorum, bu aracı incelerken siteye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri