Arama sonuçlarınız

1. BURDEDE

Ankara Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Hasan Armutçu'yu tanımıyorum , Kursad yaklaşık 6 ay önce Pro-ser'i devraldı , belki önceki sahibi olabilir. Görüşmek üzere... Şeref Oto (hayrettin usta ) iyi ve tecrübeli bir servistir , fiyat olarak ta fena sayılmaz. Ben Özkan Otomotiv' gidiyorum. Daha önce...

2. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Kürsad benim 30 yıllık arkadaşımdır, neredeyse ömrümüz beraber geçti , tanıyor olmana sevindim. Ankara küçük yer hele ki oto camiası, belki seninle de karşılaşmış olabiliriz. Hafta sonu genelde beraberiz, uğrarsanız tanışalım. Bu arada senin araç nedir ...
  3. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Bir araya gelme konusunda, Şaşmazda Pro-Ser Servisin sahibi Kürsad Bey çok eski arkadaşım ve kendisinin de Disco 1 aracı var. En az bizler kadar off road heveslisidir. Önceki mesajlarımda yazdığım üzere biz hafta sonları bazen Mühye bazen İncek bölgesinde...

4. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Evet kesinlikle doğru bir araya gelince tecrübe ve paylaşımlar mutlaka artacaktır. Ankara bölgesi Bolu civarı kadar olmasa da iç anadolu olması sebebiyle güzel yerlere sahip. Hatta şöyleki şaşmaz oto sanayisinin arka tarafında bile off road için eğlenceli bir...
  5. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu Melih Bey öncelikle siteye hoşgeldiniz.... Yakın çevrede yapılacak organizasyonları ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Siteden okuduğum kadarıyla geçen senelerde Ankara grubunda güzel organizasyonlar olmuş , inşallah yakın zamanda yenileri olur da hep beraber...

6. BURDEDE

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Sadece pazar günü katılabildik ama çok güzel ve dinlendiriciydi. Havadan yana da şanslıydık diyebilirim , hem güneş hem tatlı bir yağmur hepsi vardı. İnceden off road da yaptım . Dönüş yolunda da çok sağlam sağanak vardı, aracın...

7. BURDEDE

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) İşleri yoluna koyduk , sabah 08:30 da A-City önünden teker dönecek. Gidecek varsa görüşelim.
  8. BURDEDE

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fatih Bey, gecmis olsun ..
  9. BURDEDE

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Haftasonu iş sebebiyle malesef katilamayacagim, gidenlerden bol foto bekliyorum. Benim yerime de bi bardak cay icerseniz sevinirim. Iyi eglenceler

10. BURDEDE

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Bir aksilik olmazsa 27'si sabahı gelmeyi planlıyorum. Muhtemelen tek geleceğim. Pazar sabahı gelmek isteyen olursa Batıkent bölgesinden alabilirim. 1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan. 2.Ersin Güzel 4x4 Nissan...

11. BURDEDE

Güzel Bir Wj Sahibi Oldum

Ynt: Güzel Bir Wj Sahibi Oldum WJ çok şık ve kullanımı son derece keyifli bir araç. Ayrıca 4.7 motorun egsoz sesi de gerçekten kendine has ve derinlerden gelir ;) Kazasız belasız kullanın , çok güzel bir araç almışsınız. Ben 98 Tahoe Sport kullanıyorum. Tahoe'yu alırken WJ kasalara çok bakmış...
  12. BURDEDE

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Bir aksilik olmazsa 27 Nisan sabahı ben de katılmayı planlıyorum.

13. BURDEDE

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu aktiviteler de Ankara grubunun ilgisini çekebilir.... http://www.andoff.net/haberlerdetayicerik.aspx?id=179 http://www.andoff.net/haberlerdetayicerik.aspx?id=178 (Uçurtma Şenliği)
  14. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben de ilk kez katılacağım için detayları çok bilmiyorum fakat günlük olduğunu ve kamp atılmayacağını duymuştum. Henüz ANDOFF sitesinde detaylar yazmıyor ama ben bir iki güne telefonla öğrenicem. Detayları sizlerle paylaşırım. Ayrıca Dısco 1...
  15. BURDEDE

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Eren Bey, 23 Nisan'da ANDOFF'un organize ettiği uçurtma şenliği organizasyonu olacak. Çoluk çocuk güzel olur diye düşünüyorum.

16. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Evet çok haklısınız büyük lastik, ayna mahruti ve hız dişlisi önemli. Aracımı aldığımda göstergenin doğruluğunu şöyle kontrol ettim. 50 km'lik bir mesafeyi 307 SW aracımla katettim , bu arada mesafeyi navigasyonla da teyit ettim. Sonrasında aynı yolu Tahoe ile...
  17. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Baskasinin aracini bilemem ama benim degerler bunlar ;) Isterseyen olursa hem gezeriz hem ölceriz. Bu arada bundan once 93 Pontiac transam 5.7 aracim vardi ve o aracta yakitim uzun yolda 9 lt sehir icinde 15 lt benzindi. 5.7 motorlar olculu kullanimda hacmine gore...
  18. BURDEDE

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Valla Mustafa Bey aynen rakamlar bunlar ;D Araç bakımlı ve hor kullanmıyorum, sadece gaz pedalına kontrollü basıyorum. LPG yakıt olarak gaz pedalının hareketlerine , benzinden daha hassas bir yakıt, pedala çok basmadıkça tüketim makul seviyede kalıyor.

19. BURDEDE

Muayeneye Gideceğim

Ynt: Muayeneye Gideceğim BRC kitlerinden bugune kadar 5 tane taktirip kullandim, cok da memnun kaldim ama bu isde onemli olan montaj yani iscilik. Ankarada Mocan otogaz bu konuda cokiyidir ama Izmiri bilemiyorum. Montaj konusunda Izmir bolgesini forumlardan incelemek lazim.
  20. BURDEDE

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hoş geldi sefa geldi. Öncelikle Ankaralı arkadaşlarla olmak üzere hepiniz ile tanışmak dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri