Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

Su depoları 100 litrelik 115 lira , 200 litrelik 185 lira. Kargo 65 lira. Toplam 365

2. Triumph

fotoların devamı . fotolardan birinde sabah kargoyla gelen su depoları görülüyor.
  3. Triumph

Motor taşıma aparatı çalışmaları bu gün de kaynak,hareketli tijlerin yerlerini ayarlamak , onları alıştırma, derken devam etti.

4. Triumph

Bu arada kafa iyice açılmış , kellik başlamış , fotoyu yüklerken farkettim :)
  5. Triumph

Bugün Motosiklet taşıma aparatı için gerekli malzemeler için sanayiye gittim. taşıyıcı borular için 134 lira verdim. borular benim tornamda işlenmeyecek kadar kalın oldukları için 50 liraya bir tornacıda işlettim. Sonra yine taşıyıcı için 4 tane 12 cm eninde 25 cm uzunluğunda 10 mm kalınlığında...

6. Triumph

Güneş Paneli Yapımı Yardım..

Güzel kardeşim azarlama gibi birşey yok , ve burası elbette birşeyler sorma öğrenme paylaşma yeri , ancak sorduğun sorular verdiğin yanıtlar tuhaf ve ben bundan elektrikten anlamadığın sonucu çıkartarak başına iş almaman adına "bu işe bulaşmamanı" önerdim. elektrik bu, şakaya gelmez, deneme...

7. Triumph

kardeş sen bu işe bulaşma. karavandaki tesisatta kaç volt elektrik olduğundan haberin yok , tesisatta ac220 mi dc 12 mi onlardan zaten hiç haberin yok , kontrolü de bir ölçü aletiyle değil tesisata 12v vererek yapmışsın. Yukarıda yazdığım tüm yanıtlar hükümsüz, hiçbirşey yazmadığımı say. kolay...
  8. Triumph

o halde dışarıdan ac220 almadığınız zamanlarda (!) inverter çıkışından alacağınız ac220v elektriği bir fiş ile karavanın içindeki herhangi bir prize takmanız tüm sisteme ac220 dağıtır, 220 girişine bağlamanıza bile gerek yok. kolay gelsin
  9. Triumph

Dışarıdan aldığınız elektrik ile yaşam aküsünü şarj ediyorsanız , ki çoğu karavanda sistem bu şekildedir , akünüzden invertere gelen elektrik , 220v girişe verildiğinde akülerinizide şarj etmek isteyeceği için çok mantıksız ve saçma birşey olur. Ayrıca DC12v elektriğiniz varken aydınlatmalar...

10. Triumph

Bugün tenteyi tavana tutturmak için 4 tane metrik 14 civata aldım ve tornada işleyerek ortalarına metrik 8 diş açtım. Tenteyi söktüğümde uzun M8 civatalar yerine kısa M8 civatalar ile delikleri geçici olarak körlemek. Maksat su vs almasın içeriye. hedef tenteyi tavana 4 yerden sabitlemekti ...

11. Triumph

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Konu seneler sonra hortlamış:) bende kendi projemden bahsedeyim dedim . Çoğu malzemeyi arabayı aldığım aralık ayından bu yana peyderpey aliexpresten aldım, içlerinde temiz su için 80 wattlık hidrofor, lavabo suyunu pis su deposuna gönderecek bir santrifuj pompa ve ayak pedalı da dahildi...

12. Triumph

resimler umarım yüklenecek bu kez .)
  13. Triumph

İveco Dai̇ly 2004 17m3 Karavan Yapimina Başladik

hayırlı olsun , kolay gelsin.
  14. Triumph

Cenaze nedeniyle Söke'ye geldim, iş olduğu gibi kaldı haliyle, fotolar da evde foto makinasında kaldı, dönünce tekrar deneriz artık. Teşekkürler hocam.

15. Triumph

Fotoğraf yükleyemiyorum kaç gündür, sayfa bile hata veriyor 1 haftadır. Bir sorun var sanki sitede?
  16. Triumph

İşe tente ile başladık. Daha önce letgo'dan 100 liraya aldığım arızalı dükkan tentesini moleküllerine ayırdım , brandanın sarıldığı 75mm lik demir boruyu ve brandayı açan yaylı kolları kaldırıp attım. 75mm lik boru ile o yaylı kanatlar ciddi ağırlar. o boru yerine 40mm lik aluminyum boru aldım ...
  17. Triumph

Mercedes Mb 800 Otobüs'den Karavan

beni dinlerseniz önce forumdaki su konusuyla ilgili mesajları gözden geçirin, özellikle de atık su depoları konularını.. https://www.gezenbilir.com/forum/su-sistemleri.396/

18. Triumph

Merhabalar .. Daha önce Araçlar-Mercedes bölümünde açtığım konuda bahsettiğim aracımın bir kısım malzemelerini tedarik ettim. Mercedes Sprinter 213 Cdi Önce, kullanmayıp depoya kaldırdığım çekyat türü bir koltuğun yan kol dayamalarını söküp biraz tadilat ile araca yerleştirdim. Koltuk normalde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri