Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Arabaya Solar Si̇stem Kurma

dolabın günlük 12 saat çalışsa yaklaşık 35 amper akım çekecek,hidroforun 1 amper, telefonun 2 amper,ledi günde 3 saat yaksan 1,5 amper.100Amper bir jel akü işinizi görür , 100W panel de işinizi görür gibi. Mono panel daha verimli gibi görünse de eğer güneyde (sıcakta) kullanacaksanız oluşacak...

2. Triumph

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

Malzemeler dikişsiz çelik çekme malzemeden , et kalınlıkları da 6 mm . Tornacıyım , malzemeden yana kaygım yok , sprinterin şasesinde orijinal aparat bağlama yerleri mevcut , gayet te iyi yapmışlar gibi görünüyor . 2 gündür elektrik tesisatını döşemekle meşgulüm, bitince motoru bindirip durumu...
  3. Triumph

Bilgi için teşekkür ederim, karavan korsan olunca içinde fazla ağırlık yok sayılır, en ağır yüküm motosiklet olacak, dingil yükünü aşacağımı sanmıyorum ancak her ne kadar sağlam görünse de aparatı bağladığım şase, aparat+motoru sağlıklı taşıyabilecek mi onu da yolda ara ara kontrol edeceğim...

4. Triumph

Kamyonet Ruhsatlı Karavan

11m3 mercedes sprinter 213 aldım, eski ambulans çıkması,ruhsatta "yandan camlı kapalı kamyonet" olarak geçiyor. Sizin düşüncenize benzer şeklide aracı günlük te kullanmak niyetindeyim. Yani benimki de br Korsan Karavan. arka kısmın eni 173 ,boyu 320 ve yüksekliği 185cm. Boy 183 olunca yatağı...

5. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

Güneş panellerinin tavana monte aşamasına geldik , bazı sorunlar çıktı , şöyle ki; paneller tavandaki klima ünitesinden ötürü tavandan arkaya doğru 10 cm kadar uzun geldi, dışarıda çıkıntı istemedim ve üniteyi söküp 15 cm kadar öne doğru kaydırdım. Bu arada vaktiyle tavan kaplamasını...

6. Triumph

Dostum merhaba , post'u kendi aparatımı yaptıktan sonra gördüm, iyi bir iş çıkarmışsın,ellerine sağlık. Benim makina ts125'e göre biraz daha irice bir xt600, ağır olunca bende malzemeden kaçınmadım ,sadece aparatın kendisi 50 kg gelir sanırım. ama iskele ve rampayı seninki gibi seneye...

7. Triumph

yatak olarak kullanacağım kanapedeki gerekli değişimleri yaptım. yükselttiğim orta ayakları 1 cm kısa yapmışım ama olsun artık o kadar . kaldırım üzerinde yapınca kaldırımın azizliğine uğramışız. araca koyunca göstermiş kendini.

8. Triumph

önce bu işe kaynak olarak kullanmak istediğim aracımı 6 ayda zor satabildim , ardından başta kayınpederin hastalığı ve sonrasında vefatı derken birsürü olumsuzluklar yaşadık. Ayrıca tek başına bundan fazlası olmuyor ,15 ağustosa yetişti yetişti, olmadı seneye artık dostum:/
  9. Triumph

uyarınız için teşekkür ederim ancak bu işlerin amatörü değilim:) madem takiptesiniz az sabır:)

10. Triumph

sıra geldi yatak mevzuusuna.. çek-yat kanapenin altına konulacak 200L su deposu için bir iskelet yapıp yatağın ayaklarını da yeni yüksekliğine (50cm) göre modifiye ettim , yarın yatak işinin kabası da bitmiş olacak umarım.
  11. Triumph

dostum çok teşekkür ederim uyarı için ,araç 11m3 , defalarca çizim yaptım fakat yerleşim anca böyle olabiliyor, uyarın üzerine dolaptakilerin kapıya dökülmemesi için de ayrı bir şey düşüneceğim artık:smiley:
  12. Triumph

alt kısmına 100L'lik pis su deposu , ortaya büyük tüp, üste küçük bir evye ve 2 gözlü ocağın konulacağı mutfak tezgahının 20x20x1,5 profilden iskeleti de tamam. tezgah muayene zamanı 4 vidayla rahatça sökülüp kenara konulacak.

13. Triumph

sıra geldi küçük mutfak tezgahımıza..
  14. Triumph

bugünkü fotoların devamı.
  15. Triumph

bu akşam itibarıyla tüm iş bitti. yarın boyasını atıp kenara koyacağım. sonra sırada artık ne varsa ona girişeceğim.

16. Triumph

Motoru deneme amaçlı çıkarttık rampaya, fotoyu biraz geriden çekince çok taşmış gibi görünse de aslında abartılı taşma yok dikiz aynaları kadar taşmıyor.
  17. Triumph

Bugün deneme amaçlı bindirdik motoru. Azcık taştı yanlardan ama eldeki en ufak motor bu..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri