Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Iveco Daily 17m3 Dönüşümü

bana sorduysanız adı üstünde buzdolabı, hiç durmuyor. çektiği akım saatte 2,5 amper. günde 60A tüketimi, yeterki paneller gündüz yeterli güneşi görsün.

2. Triumph

Iveco Daily 17m3 Dönüşümü

11m3 sprinterimdeki dolap. 12v 30 wattlık bir kompresörü var. yola çıkmadan dolap full doldurulup çıkılıyor, tüm bir karpuz dahil :) 165x2 pollykristal panel ve 100 ah jel akü ile besleniyor. bugüne değin en ufak bir sorun yaşamadım. campervanımda 220 tesisatı mevcut ama sadece elektrik olan...
  3. Triumph

Mersin Gümrüğünde Satılık Çekme Karavan

daha önce 83 in liraya edirne gümrüğünden alınan, ancak ihaleyi kazandığı halde teminatı yakılarak vazgeçilen araçta tekrar satıştaydı (2002 sprinter ambulans) önceki ihaleyi de yeni ihaleyide takip ettim , önceki foto ve videosunda ön kabinde hemen herşey neredeyse yerli yerindeyken şuan ki...

4. Triumph

Benzinli Jenaratör Tutma Sapının Kenarından Benzin Kaçırma Problemi

benzin kaçıran bölgenin resimleri olaydı iyiydi.
  5. Triumph

Karavanda Ac220v 5000w Elektrik Ihtiyacı.

Günlük 5kw enerji ihtiyacı olan karavancılık yapmasın evinde otursun mis gibi.

6. Triumph

Boğaz Camping

Ercüment bey ısrarla ücreti kişi başı yapacaksınız! 1 ücret kişi başı değil, karavan konaklama ücreti. 2 ben yeni gittim gibi bir laf ta etmedim siz de sormadınız. Ağustos ayı idi. Slmlar.

7. Triumph

?!

?!
  8. Triumph

Boğaz Camping

iki kişi 40 ödediğimi yazdım , bu durumda kişi başı 20 düşer gibi görünsede karavan konaklama ücreti günlük 40 lira. kişi başı ücret alınmıyor. çünkü kaç kişi olduğumuzu ne onlar sordu ne de ben söyledim, karavan dedim.
  9. Triumph

Frigolu Panelvandan Karavan Yapılır Mı?

benim de dikkatimi çekmekle beraber ; elektrik ve su tesisatı çekme olayında sıkıntılı olacağı gibi bir his var içimde :confused:

10. Triumph

Jel Akü Şarj Etmek...

200a hesaplanacak evet , ancak makara60 arkadaşımızın belirttiği gibi her iki akünün de aynı durumda olması önemli.

11. Triumph

Boğaz Camping

kişi başı değil sanki ücret. bu ağustos sonu 3 gün konakladım , günlüğüne 40 lira ödedim. karı-koca iki kişiydik ama giriş yaparken kaç kişi olduğumuzu sormadılar. günlük kaç lira dedik onlarda 40 dedi.
  12. Triumph

Jel Akü Şarj Etmek...

Akü kapasitesinin 1/10 oranında şarj amperi uygun olanı , yani 100a akü için 10 a ,ama bence 10a yerine 7a daha sağlıklı. aceleniz ya da elzem bir durum yoksa ne kadar düşük amperle şarj olursa akünün ömrü o değin uzun olur. akünüz kaç amper yazmamışsınız gerçi. Solardan ayırmaya gelince , hem...

13. Triumph

Vw T3 E Güneş Paneli Seti.

Arkadaşlar ısınma olayında gerekeni yazmışlar ben Buzdolabı üzerine yazayım. 12v buzdolabı demek her 12v buzdolabı az enerji harcar demek değil. Örneğin araç buzdolabı diye satılanlar, amonyak ile çalışanlar, az enerji harcamazlar. En az enerji harcayan dolap 12v kompresörlü dolaplardır. Kolay...
  14. Triumph

Mercedes-benz 814d Vario

Bu bahsedilen aracı takipteydim, araç ihalede 22 bin küsüre birisinde kalmış ve ihale sonlanmıştı ancak birkaç gün sonra ihale sayfasında tekrar ortaya çıktı, 22 bin küsüre ihalesi biten araç bir şekilde teslm edilmemiş , ya kazanan vazgeçti ya gümrük bilinmeyen nedenle ihaleyi iptal etti...
  15. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

merhaba , dilerim siz de gönlünüze göre bir karavan sahibi olursunuz. hiçbir şey için geç değil. Birgün Yollarda buluşmak umuduyla. .

16. Triumph

Güneş Paneli Hesaplama Uygulaması (android)

elinize sağlık. forumda bunun excell formatı da mevcut. Yazılım size aitse daha basitleştirerek karavancılar içinde yazarsınız diye düşünüyorum. Karavanda tekneler kadar teferruat yok, gerekirse karavanda kullanılan cihazların amperaj değerlerini sizinle paylaşırız.
  17. Triumph

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Öncelikle hayırlı olsun,işinize yarayacaksa Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü bu linke bakabilirsiniz.
  18. Triumph

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Hayırlı olsun, yapım işleri keyflidir, hele sonrasında çıkılan ilk gezi daha da güzel olacaktır. Ben araç seçerken sırf arka kapı gıcırdısından sinir olup, en genişliğinin bana göre olması nedeniyle istediğim psa grubu araçlardan alamadım , bir sprinter aldım ama ona da yatağı uzunlamasına...

19. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi

merhaba , öncelikle hayırlı olsun , ben iyi kötü biraz da aceleyle birşeyler yapmaya çalıştım, vakit yetersizliğinden ancak 15 gün bir tatil yapıp döndüm bile :smiley: bir kısım yapım aşamasını burada paylaştım. Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü
  20. Triumph

Bu Araç Hakkında Yorum Alabilir Miyim?

Bahsettiğiniz arac neredeyse bir yıldır orada satılıkta, ben de niyetlenmiştim, yetmiş küsür istiyorlardı, yaklaşık on bin düşürmüşler fiyatı, geçen hafta bakmıştım. altmış küsüre inmişlerdi, daha önce transit kullanmadım, artısını eksisini bilemem ancak aylardır satamayıp altmışlara indiklerine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri