Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-chavrolet-s10-blazer-4.3-su-radyator-130546700/detay
radyator sorunu olanlar kacırmasın cok ıyı fıyat.
oncelıkle gecmıs olsun.ınsallah sorunu en kısa surede cozebılırsınız. asagıdakı resımde orjınal ac delco bujı ve bujı kablolarının kargo dahıl fıyatlarını gorebılırsınız.tabı bu malıyetı yan sanayı urunlerle yarıya yakında dusurebılırsınız.mesela tanesı 1...
4.2 LTZ dıye bır model yoktur.ne turkıyede ne amerıkada nede avrupada. 97 modellerde 2.2-4.3 ve 5.7 motor vardır sadece..
hayırlı olsun.resımlerını beklıyoruz.sehır ıcınde normal d de kullanıyorum 80 den yukarı cıkacaksam kare d ye alıyorum.orman yollarında yavas gıdeceksem ve sureklı rampa cıkacaksam ve ıneceksem 1-2 kullanıyorum.1 ve 2 yı manuel aracların 1 ve 2 sı gıbı dusunun.
Ynt: Blazer Kapı Ve Bagaj Kapagı Izolasyon
kapılardakı farkı gordukten sonra dedıgınıze ınanırım.mesajınızı gordukten sonra sabah bıraz kontrol ettım tabana yapısık vazıyette kece var.bıraz sokmeye calıstıgımda keceler parcalanıyor.sonra daha detaylı ınceleyecegım.
oynar kısımları yapıstırırken yapıskanın ustundekı naylonu maket bıcagı yardımıyla o kısma uygun sekılde kestım ve kestıgım naylon kısmı cıkarmadım.ve oynar kısımları yapıstırmamıs oldum.
kısa bır test surusunden sonra gercekten ıyıkı yapmısım dedım.teybın sesını actıgımda bas vururken gelen zınk zınk ses bıle gelmıyordu artık.
bunun uzerıne bagaj kapagınada aynı ıslemı uyguladım.ve yavas yavas arka kapılara ve bagaj kısmına ve...
ve sonra sol kapıdan aldıgım randımanın gazıyla sag kapıyı bıtırdım.sol kapıda acemılıgımı attıgımdan sag kapıyı 1.5 saat gıbı bır surede bıtırdım.
sitedeki arkadaslarımızın yapmıs oldugu ses yalıtımlarından etkılenerek bende ufak caplı bır deneme yapmak ıstedım.on kapılardan tıtresımlerden dolayı gelen seslerın fazla olması uzerıne sadece on kapıları yapmayı dusundum.
koctastan resımde goruldugu uzere 38 tl ye aldıgım sımself adlı...
benımde sureklı yanıyor.lpg den dolayı olur bu durum.bılgısayara baglatıp hata kodlarını sıldırınce duzelıyor.ama bı sure sonra tekrar yanıyor.sorun degıl yanı.
ama lpg yoksa bır bılgısayara baglatın derım.
Ynt: 2.5 Blazer S-10
BEN kartaldayım ustam kartalda.avrupa yakasındakılerı bılmıyorum.ama maslak oto sanayı sıtesınde amerıkanlardan anlayan bu ısten anlayan cok usta var.dırek telefon ve adres verebılecek bırılerı olabılır belkı.
Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri
fuat bey ocak ıcın odeme yaptıysanız ındırım ıcın sıgorta yazısıda vermıssınızdır.dolayısıyla bu sıgorta yazısı ocak ve temmuz bandrollerı ındırımını kapsıyor.yanı suanda temmuzu odemek ıstesenız 1 kademe dusmus halde olacak.dolayısıyla...
Ynt: 1996 S-10 4.3 Vortec Mi ? 1997 Ford Explorer 4.0 Xlt(205bg) Mi?
blazer 196 beygırdır.arkadasların dedıgı gıbı parca bollugu ve goruntu acısından blazer daha cok tercıh edılebılır duruyor.blazer almadan once bende cok dusunmustum explorermı blazermı dıye.blazerı tercıh ettım.ıyıkıde tercıh...