Arama sonuçlarınız

1. gavurdaglı

"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Malasef yok. Ama nette aransa buluna bilir belki.

2. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Yalın bey, Tamamen haklısınız. Bu tüketimin sebebi lastik olabilir mi? veya çözüm nedir.
  3. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Mete bey, Aracın resmini aşağıya koydum. Ayrıca araçta orjinal deri döşeme var. Bildiğim kadarı ile 2007 modellerin lüx lerinde deri döşeme mevcut.

4. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracın ruhsatında bile lüx yazıyor. Aracımda ASTC ve Dif lock var. Kabinin camı orjinal olabilir. Çok iyi incelemedim. Üzerindeki lastik ile bu hafta 560 km yolu 200 TL ye kat ettim. Bu rakam bana baya yüksek...
  5. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video selam, Aracım 2007 model 4x4 lüx modeli, 69000 km de, aracın üzerinde R16 70 265 lastik var. Aracı aldığımda üzerinde full box vardı. Mar oto Eyüp ta ikinci el kabini buldum. Full boxı söktürüp, resimdeki kabini taktırdım. Çokta şık oldu. Bu konuyu...

6. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Salih bey, Güzel temmenileriniz için teşekkür ederim. Tabiki resimleri paylaşırım. İşe kabinden başlıyorum.

7. gavurdaglı

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Arkadaşlar, Bu vidoda gözüken aracın tasarımı çok güzel. İşe alt koruma ve ön tampon ve vinçten başlamak istiyorum. Bu tamponu yaptıra bileceğimiz bir usta var mıdır. Alt koruma nerede yaptıra bilirim. İstanbul da İkamet ediyorum. Yardımcı olacak...
  8. gavurdaglı

RUSYA'DA ÇEKİLEN BU GÖRÜNTÜLER BENİM L200 HAYRANI OLMAMA YETTİ. VİDEOYU ONLARCA KEZ İZLEDİM. HER İZLEMEMDE ADRENALİM TAVAN YAPIYOR. ARACIN TASARIMI, MODIFIYESI ÇOK ŞIK VE GUZEL OLMUŞ. BENDE TANK HİSSİYATI OLUŞTURUYOR. BUNA ŞAPKA ŞIKARDIM. VE BU GÜN 4X4 L200 ALDIM. MODIFIYE IŞLERINE YAVAŞ...
  9. gavurdaglı

4x4 Pikap Almak İstiyorum Önerileriniz

Ynt: 4x4 Pikap Almak İstiyorum Önerileriniz Tavsiye edeceğiniz bir araçvar mı. Tanıdık vs. Ayrıca size göre KM sınırı ne olmalıdır, ikinci elde.

10. gavurdaglı

Ynt: 4x4 Pikap Almak İstiyorum Önerileriniz Bu çok güzel bir araba. Bu arabadan almak gönlümden geçiyor. Ama bütçem biraz kısıtlı. 30.000 TL 4x4 bir pikap bakıyorum. Avcılık ve hafta sonu gezilerimde kullanmak üzere. Bu fiyat aralığında tavsiyesi olan var mı?

11. gavurdaglı

Dostlar selam, 4x4 pikap almak istiyorum. Ama hangi marka, model olsun konusunda çok kararsızım. Aşağıdaki kriterler ışığında yardımcı olmanızı, fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. - Gerçek bir 4x4 olsun. - Gösterişli ve albenisi olsun. - yakıtta cimri olsun. - Modifiyeye uygun olsun. -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri