Arama sonuçlarınız

1. D

Çeki Demiri Ve Karavan Seçimi

ya İngilizler garip insanlar. o diyalogu kurmak biraz uzn sürer. Fakat sizin önerinize istinaden kararımı verdim. İlk sefer için kesinlikle kompakt bir karavan alacağım. elddis 304 De karar kıldım. Su tankı vs gibi ihtiyaçları da Akdeniz beyin dediği gibi yaşadıkça göreceğiz.

2. D

burda sokakta bırakmak kesinlikle yasak. Herkese ayrılmış durumda park yerleri ve sizin gibi karavan parkına bırakmak zorundayım. Fiyatı da 30£ aylık. Ayrıca burada açık ücretsiz otoparklara bırakmak akıllı işi değil. Gençler vandallık eder. Yağmurda camı kırıp içinde sigara içki içerler...
  3. D

Telekkürler. Baktıkça kafam karışıyor, okudukça acaba diyorum :). Eşim birşey söylüyor allak bullak oluyorum. Hobby mi alsak, biraz daha uzun şasi mi alsak. Peki alsam kullanabilir miyim? Günveli mi, başımıza birşey gelmesin... Uzun da olsa kısa da olsa evin bahçesine ve garaja sığmayacak gibi...

4. D

teşekkürler Yücel bey. Araç 2lt 211hp 350nm torq. Maksimum çekme ağırlığı 2400kg diyor ruhsatta. Karavanın boş ağırlığı 880kg görünüyor. Towcar.info sitesinden baktığımda bu araçla bu karavan mükemmel eşleşiyor ve yüksek hızlarda dahi yalpalama olmaz diyor. çeki demirini de öğrendim. nasıl...
  5. D

Herkese merhabalar. Öncelikle ben genelde okuyucuyum. neredeyse hiç bir foruma yazmışlığım yok ama karavan konusunda hem daha çok paylaşım yapmak hem de daha verimli tercihler yapmak istediğim için aranıza katılmak istedim. son 4 senedir İngiltere’de yaşıyorum. Daha evvel Türkiye’deydim ve...

6. D

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-storm Dl-650 Uygun Mu? Internette DL 650 ile ilgili bilgi ararken bu sayfaya denk geldim ve sırf bu başlık için foruma üye oldum. Konuyu hortlatacağım belki ama yeni başlayacak bir sürü insanın okuyacağını düşünerek yazmak istedim, sadece yazan arkadaş için değil. Henüz 2...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri