Arama sonuçlarınız

1. mehmetp81

Jeep Cherokee ZJ için 18'' Çelik Jant ve 4 Ad 255/60/18 Kumho

Aracımı yeni aldım üzerinde bulunan 18'çelik jant ve 4 Adet 255/60/18 ebatlarında KUMHO lastiğiyle beraber satyorum.Jantlarda en ufak bişey yoktur.Sıfırından farksızdır.Aracı yeni aldığımdan dolayı orjinalini takmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara resmini gönderebilirim.Orjinal 1995 Jeep...

2. mehmetp81

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Ya valla sorma ben alırken üzerindeydi alan çocukta baya bi para verip almış araçta orjinalliğini bozmamak benimde sevmediğim bi durum ama bunları sök diyemedimki çocuğa :) şimdi üstündeki lastik 255/60/18 birincisi orjinallerini almayı istesem...
  3. mehmetp81

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) [tr][td] Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Mehmet Marmara Üniversitesi mezunuyum Bankacıyım Sizin sayenizde 1995 model Grand Cherokee Limited 5.2 v8 ZJ kullanıcısı bugün itibari ile oluyorum Smiley.4x4 deneyimim çok iyi değil.Aracımı burdan aldığım bilgiler...

4. mehmetp81

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Bu birlik oto dediğiniz yetkili servismi aracı bilgisayara filan bağlıyorlarmı yani aracı daha yeni aldım o yüzden soruyorum bide araçla hız yaptığımda sanki arka taraf sağa sola sallanıyor gibi geliyor.Direk yol tutuşu yokmuş gibi geldi bana bu durum...
  5. mehmetp81

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Bu işlemleri nerde yaptırdınız tavsiye edebileceğiniz avrupa yakasında iyi bir servis varmı acaba tşk

6. mehmetp81

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Mehmet Marmara Üniversitesi mezunuyum Bankacıyım Sizin sayenizde 1995 model Grand Cherokee Limited 5.2 v8 ZJ kullanıcısı bugün itibari ile oluyorum :).4x4 deneyimim çok iyi değil.Aracımı burdan aldığım bilgiler dahilinde almaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri