Arama sonuçlarınız

1. nolander

Otomobille Avrupa Turu icin Yardim !!

Ynt: Otomobille Avrupa Turu icin Yardim !! bu güzel haber, tek bir şey var, o da lpg yi kendin doldurmayı öğrenmelisin. italyanın kuzeyindeki ülkelerde herkes kendi doldurur, biliyorsundur. ve sakın kibarlık yapıp doldurduktan sonra arabayı 5 metre ileri alma, 100 araç arkanda beklese bile...

2. nolander

Otomobille Avrupa Turu icin Yardim !!

Ynt: Otomobille Avrupa Turu icin Yardim !! merhaba, lpg konusunda çok bilgim yok ama, uyumu uluslararası olmalı. Avrupadan gelen araçlar nasıl dolduruyor ? Ancak türkiyeden sonra avrupada petrol daha ucuzdur. Yol konusunda; yunanistan, italya, fransa, isviçre, avusturya, almanya, hollanda...
  3. nolander

Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (:

Ynt: Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (: sevgili berkmavi, avrupayı bitirmişsen sıra asyada. karavan ve arabayla tüm avrupayı bitirmiştim, asyaya geçtim 2 yıl yaşadım. tavsiye ederim ve adresler, tipler verebilirim..

4. nolander

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi Geçen ay carrefourdan aldım, sanırın 20 küsür lira. 85 kiloyum ve gayet iyi. neredeyse hergün kullanıyorun dere kıyısında. tavsiye ederim.
  5. nolander

Camper Doblo Karavan Yapımı

Ynt: Camper Doblo Karavan Yapımı Yenisinde durum nasıl olacak, macerayı ilgiyle takip ediyorum. Üst bagaj, mutfak... lütfen böyle bitmesin... Saygılar.. cem elmacioglu

6. nolander

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz kolay gelsin adnan bey. tüm aşamaların fotoğrafları, verdiğiniz bilgiler çok değerli. umarım biryerde karşılaşır ve sohbet ederiz...

7. nolander

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil hayırlı olsun, mutlu geziler..
  8. nolander

2.El şişme deniz kanosu arıyorum , satmak isteyen var mı??

Ynt: 2.El şişme deniz kanosu arıyorum , satmak isteyen var mı?? 3.5 mt. uzunlukta, pompa ve kürekleri olan çift kişilik kano henüz ambalajında açılmamış halde duruyor. Açıp tam bakmadım ama amerikan malı olmalı. Fiyatı nedir pek fikrim yok. Makul bir fiyat olursa satabilirim. cem elmacioglu
  9. nolander

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım wft modeliymiş. internette çok aradım, pek yok. düz minibüs olarak sahibinden com da 12 tane var satılık. ancak karavan olarak yok. ispanya ve ingilterede benzerleri var. her nedense türkiyede pek yok. varsa da 2. el satılık pek yok. japon oto servisim; bunu...

10. nolander

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım 1993...

11. nolander

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım hanım berlinden aldı. haftaya buradalar. diğer isuzular gibi havalı değil ama benim için güzel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri