Arama sonuçlarınız

1. Bilgen

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Hakan, hoşbuldumm :) yoğun bir dönemi atlattım, foruma geri döneyim dedim ;D sen nasılsın?

2. Bilgen

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tünaydın herkese... ;D hayatın tadını çıkaranlardan olduğunuza inandığım için aşağıdaki yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :D :D umarım sizler de beğenirsiniz ;) Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki...
  3. Bilgen

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Çekimler gerçekten harika olmuş. Özellikle programın son bölümde Gezenbilir'e kendini anlatma fırsatı verilmesi eminim Gezenbilir'in ve faaliyetlerinin tanıtımı açısından çok faydalı olacaktır... ;D :D Sadece bir...

4. Bilgen

İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

Ynt: İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009) Hakan, bu aktiviteye katılamadık ama bir sonrakilere katılabiliriz umarım :D resimler çok güzel , katılanların mutluluğu yüzlerinden belli :)
  5. Bilgen

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Ben de tam olarak seyredemeyenler arasında idim... artık değilim ::) çok güzeldi gerçekten... 2.bölümü sabırsızlıkla bekleyenler arasında yerimi aldım :D emeği eçen herkese teşekkürler... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri