Arama sonuçlarınız

1. O

Outdoor Çakmak

Ynt: Outdoor Çakmak O çakmaklar fabrikası tarafından hala üretiliyor. Türkiyede ithal edilmediğinden bulamayabilirsiniz belki ama antika bir şey değiller aşırı fiyatlara almayın sakın. Fiyatı 5 tl gibi bir şeydi en son gördüğümde.

2. O

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Ne yazık ki yok. Eskiden uyku tulumu üreten bir firma vardı yanlış hatırlamıyorsam o da kapandı üretmiyor artık.
  3. O

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Millet norveçten ingiltereden Türkiyede kamp yapabilmek için dünya para harcayıp geliyor biz korkudan oraya gidiyoruz. ;D Bana pek mantıklı bir iş gibi görünmüyor. ;D

4. O

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Starter kitler falan satılıyor ama ben onları hiç denemedim. Tam olarak nasıl geliyor ve işe yarıyorlar mı bilmiyorum. Evde mantar yetiştirmenin bir çok yöntemi var ama kısaca resimdekini mantarı yetiştirdiğim yöntemi ve malzeme bulamama ihtimalinize karşı...
  5. O

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Evde de mantar yetiştirebilirsiniz. Biraz uğraştırıyor ama zaten zevkli olan kısmı uğraştıran kısmı. ;D Bu resimdeki benim Eringi masanın altında duruyor. Mantarları tanımayanlar ama gönül rahatlığı ile yemek istyenler evde yetiştirip yiyebilir.

6. O

Japonya'da Fuji Dağına Tırmanan İki Dağcı Öldü

Ynt: Japonya'da Fuji Dağına Tırmanan İki Dağcı Öldü Merhaba Bu olay yaklaşık üç dört ay önce oldu (21 Aralık 2009) . Kaynak nhk ve diğer Japon haber ajansları.

7. O

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Elyafın zarar görmemesi için yapacağınız başka bir şey varsa kullanma talimatında yazması gerekiyor. Tulumun kokmaması için yapmanız gerekenlerden biri eğer kirlenmişse eğer tulumunuz yıkanabilir türden bir tulumsa yıkamaktır. Yıkayamıyorsanız tulumu kullanmadığınız...
  8. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Gezen bilir pirinç torbasını biraz geliştirelim. ;D Pirinçleri torbaya doldurmadan yağsız kavurursanız daha nemi daha iyi toplar. Ayrıca biraz da tuz eklerseniz hem tuz pirinçtlere nem konusunda yardımcı olur hemde içerideki bakeri ve mantarlara etkili olur.
  9. O

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Karpite çıplak elle dokunmamak gerekiyor. Nemlendiğinde gaz oluşturmaya başladığından taşıması ve bulundurması risklidir. Çok dikkatli kullanmak gerekiyor. Çadır içi ısıtmada tavsiye etmiyorum. Hatta çadır içinde bulundurulması bile risklidir nemlendiği zaman kokusuz...

10. O

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Permasol yiyecekleri dezenfekte etmek ve zehirlenmeler için. içmek için değil. Vaktim yok kısa kısa yazıyorum detay veremiyorum kusura bakmayın prospektüsünde nerelerede nasıl kullanılacağı detayları ile yazıyor. Kutu üzerinde ki kuru...

11. O

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. permasol alın. her eczanede bulunur kullanımı içinde yazıyor.
  12. O

Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi?

Ynt: Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi? Arkadaşlar D90 Japonya satış fiyatları şu anda en ucuz 650 - 700 dolar civarında. Yurtdışında alacaksanız araştırıp daha fazla ödememeye çalışın bu fiyatlara yakın fiyatları bulun. Daha aşağısı bulunmaz güvenli değildir. Ayrıca yukarıdaki sitenin de...

13. O

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Hakan bey uyku tulumunda daha rahat edebilmek için fermuar yönünü hesaba katmanız iyi olur. Sol elinizi ya da sağ elinizi kullanmanız çok fark ediyor. Eğer ters yönde fermuar kullanıyorsanız rahatsız ve dar hissedersiniz. Bende yazdığım marka uyku tulumunun hem sağ hem...
  14. O

Japonya'da Fuji Dağına Tırmanan İki Dağcı Öldü

Aralarında F1 pilotu olan Ukyo Katayama ve iki arkadaşı bulunan japon dağcılar Japonyanın Fuji dağına tırmanış yaptı. Üç dağcı rüzgarın zireye ulaşılmasını engellemesinden dolayı 7. istasyon civarlarında kamp kurdu. Ukyo Katayama tek kişilik çadırda diğer iki dağcı ise iki kişilik bir çadırda...
  15. O

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Bence ilk olarak çadırsız ve ateş yakarak bu işi yapmayı unutmalısınız. Çadır olmadan hayatınız büyük risk altında olur. Yapmak istediğiniz türden aktiviteler için ultra hafif denilen kamp malzemeleri var. O tür bir çadır alarak işe...

16. O

Outdoor Çakmak

Ynt: Outdoor Çakmak Aynı mesajı iki kez gönderdim yanlışlıkla.
  17. O

Outdoor Çakmak

Ynt: Outdoor Çakmak Zippoyu kış kampında ağrıda yakarken zorlandım ama çarklı gazlı çakmaklar hiç sorun çıkarmadılar. sanırım oksijen azaldıkça zippo sorun çıkarıyor. zippo ve muhtar çakmaklarının avantajları benzinli ocağınız varsa yakıt sorununuz olmuyor. Çakmağı yaktıktan sonra ellerinizi...
  18. O

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Arkdaşalar bu adamın yaptığı iş bir showdur eğelenerek izleyin ama sakın bunların doğru bilgiler olduğuna inanarak uygulamaya kalkmayın. Bu adamın rehberlerle gezdiği ve bilgileri onlardan aldığı doğrudur. Türkiye bölümünde tursitik alanları...

19. O

Laptop ve GPS mümkün mü?

Ynt: Laptop ve GPS mümkün mü? Igo8 for PC yazıp ararsanız internette bir sürü bilgiye ulaşırsınız. Daha önce de yazdığım gibi eğer paranız varsa alabilecekseniz bu programın orjinalini alın yok ille de kopya kullanacam diyorsanız sormululuk size ait arayın internette kopyaları sürü ile var...
  20. O

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor) Sizin bu yapmak istediğiniz yürüyüşün tersini Arif Aşçı ve ekibi Necat Nazaroğlu, Murat Özbey ve film yapımcısı Paxton Winter 10 adet deve ile birlikte yaptı. Bu ekspedisyonun bir bölümüne katılma şansımda oldu. Tamamen yürüyerek yapar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri