Arama sonuçlarınız

1. I

Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru Cevap ve araba ile ilgili iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Genel anlamda Jimny'den kesinlikle cok hosnutum ve kolay kolay arıza yapmayacağını tahmin ediyorum. Beni ürküten o ses belki de ıslanmış fren balatalarında gelmiş olabilir? Daha sonra...

2. I

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru Yasar Bey, yeni aldigim Jimny henuz 500 km. de, hatta asfalt disinda ve 4 ceker olarak hic kullanmadim. Ancak evvelki gun sert toprak yolda yaklasik 30 km. suratle yol ortasindaki max. 15-20 cm lik derinlikte kisa bir su birikintisinden gectikten...
  3. I

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru Korumanin kepce gibi calisabilecegini dusunmemistim dogrusu. Delikli olmasinin, temizlenmesini kolaylastirdigini soylemisti Ustalar? Sanirim negatif/pozitif yanlarini kullandikca gorecegiz. Bu tecrubelerimide paylasirim sitede. Yorumlayan ve katki...

4. I

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru Bunu forumda gormemistim gercekten. Kendime gore de formu cok iyi taramistim dogrusu >:( Hosbulduk, tesekkur ederim.
  5. I

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru Ben fotograflari dogru yukledigimden eminim. Ancak sayfaya yerlesirken sorun cikiyor. 5-6 kez denememe karsin, ayni foto birden cok kez yukleniyor. Sorun sanki benden degil? Neyse yinede durum anlasilacaktir sanirim. Umarim ise yarar...

6. I

Yeni bir Jimny kullanicisi olarak Forum’dan cok yararlandigimi oncelikle soylemeliyim. Bunun icicn yonetici ve katılımcı arkadaslara icten tesekkurler. [/img][/img]Jimny ile ilgili ilk yapilmasi gerekenin ; elektrikli sanzıman kumanda motorunun altina koruma koymak oldugunu surekli okudum. Ancak...

7. I

Suzuki Jimny hakkında

Ynt: Suzuki Jimny hakkında Yanit icin de, iyi dilekler icin de cok tesekkurler. Epey aramama karsin cevabi bulamamistim. Sanirim siteyi daha iyi arastirmam ve cozmem gerekecek. Sagolun...
  8. I

Suzuki Jimny hakkında

Ynt: Suzuki Jimny hakkında Herkese merhaba. Henuz sitede de, Jimny'de de cok yeniyim. Benim sorum stepne guvenligi ile ilgili. Jimny stepnesini guvenli hale getirmek icin ozel kilif mi kullanmak gerekecek? Cok tesekkurler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri