Arama sonuçlarınız

1. cengiiz

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Sabri bey; evet dediğiniz gibi vites topuzunda düğme var ayrıca dreksiyondada bulunuyor, Sürekli D konumundaki kullanımda bunlar işlevsiz haldedir, ancak vitesi manuel konumuna ( D konumunun sol yanına çekince vites topuzunu) bunlar...

2. cengiiz

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Evet bende aynı kanaattayım ve doğrusuda bu geliyor şu ekonomik kriz içindeyken, çokda ince düşünmeye gerek yok sanırım, paylaşım için teşekkürler...
  3. cengiiz

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Sakyuz arkadaşım Yıllardır otomatik kullanırım neyin ne olduğunu iyi bilirim ama senin bilmediğin şuan kullandığım aracın özellikleri ssangyong sahibi isen bu araçların 6 ileri olduğunuda biliyorsundur ve benim kullanım alanlarım dağ...

4. cengiiz

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Vites D konumundayken vitesi nasıl küçülteceksiniz...? Yazıyı tammı okumadınız acaba...? Sizin dediğiniz şekil yavaşlama düz vites arabada alt vitese alarak yavaşlaya bilirsiniz ancak... Konunun özüde bu değil zaten.... Otomatik...
  5. cengiiz

Herkeze merhaba Siteye henüz yeni katıldım konu başlıklarında fren balatası olarak aradım ancak ya bu konu yok yada gözümden kaçtı, bu yüzden bu konu başlığını açtım paylaşılacak bilgiler için şimdiden teşekkürler.. Tam bir sene önce 2008 model A/T Actyon sports aldım, araçdan genel olarak...

6. cengiiz

Şanzıman Sıkıntısı

Ynt: Şanzıman Sıkıntısı Merhabalar Aynı sıkıntı benim aracımdada var. 2008 actyon sports A/T. servise bunu sordum öncelikle yazılım güncelleme yapacaklarını titreme geçmezse tork konvektörü çıkarılıp ayarlanabiliyorsa tamiri olmuyorsa yenisi alınmalı diye anlattı ancak değişim için yaklaşık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri