Arama sonuçlarınız

1. mbinmar

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

Az önce özel amaçlı taşıt sigortası 4. Basamak 2050, 7. Basamak 1050 tl aynı sigorta şirketleti 4. Basamak için 7800 demişti

2. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

ALLAH KOLAYLIK VERSİN ,BİR UMUT DEDİK İŞTE
  3. mbinmar

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

İSTANBUL İÇİN KARAVAN TAVAN PİRİM 2200 TL GİBİ GÖRÜNÜYOR.

4. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

YENİ TRAFİK SİGORTASI BELLİ OLDU KARAVAN YİNE ÖZEL AMAÇLI TAŞIT SINIFINA KONMUŞ
  5. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

ARACIM MİNUBUS İSTEDİĞİM GİBİ TADİLAT YAPAMIYORUM MOBİL WC MOBİL MUTFAK .YATAKLAR MİNUBUS KOLTUĞU ÜZERİNE BİR KAÇ DEĞİŞİKLİKLİKLE KARAVAN GİBİ KULLANACAĞIM GÖNLÜME GÖRE DİZAYN EDEMEDİM KOLTUKLARIN KONUMU NU DEĞİŞTİREREK ARKA TARAFA WC BANYO KABİNİ ATARAK İDARE ETMEYİ PLANLIYORUM BU SİGORTA ZÜLMÜ...

6. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

ARACIM MİNUBUS İSTEDİĞİM GİBİ TADİLAT YAPAMIYORUM MOBİL WC MOBİL MUTFAK .YATAKLAR MİNUBUS KOLTUĞU ÜZERİNE BİR KAÇ DEĞİŞİKLİKLİKLE KARAVAN GİBİ KULLANACAĞIM GÖNLÜME GÖRE DİZAYN EDEMEDİM KOLTUKLARIN KONUMU NU DEĞİŞTİREREK ARKA TARAFA WC BANYO KABİNİ ATARAK İDARE ETMEYİ PLANLIYORUM BU SİGORTA ZÜLMÜ...

7. mbinmar

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

lt 35 2000 model aldım 650 000 km de tamirci motor da problem yok ,garajda 6 yıl beklemiş bir araç karavan a dönüştürme projem var bazıları bunu sat üst model al 2005-2008 gibi bu seni yolda bırakır diyorlar km çook diyorlar. kimisi bunın parası ile 2005-2007 fiat ducato alabilirsin diyorlar...
  8. mbinmar

Karavan Yapımı Üzerine ........

arkadaşlar 2000 model vosvogen lt 35 minubus aldım.aracı karavan gibi kullanmak istiyorum km 648000 fakat tamirci motor iyi dedi yinede tereddütüm var ilerde bana sıkıntı çıkarır mı acaba diye düşünüyorum .
  9. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

3 ADIMDA YENİ DÖNEM 1. Adım: Trafik sigortası olan sürücüler tavan fiyat sonrası yüzde 5 kesinti ile indirimli fiyat üzerinden yeni poliçeye geçebilecek. 2. Adım: Önceki poliçeyle yenilenen poliçe arasındaki farkı, sigorta şirketi araç sahibine iade edecek. 3. Adım: Araç hasarsızsa tavan...

10. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

Trafik sigortasında geçmişe dönük iade müjdesi!

11. mbinmar

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

ARKADAŞLAR KARAVANDA BUZDOLABI IŞIKLANDIRMA VANTİLATÖR TV SULARA BASINÇ SAĞLAYAN HİDRAFOR GİBİ ENERJİ TÜKETEN CİHAZLARIMIZ VAR ÖNCELİKLE İŞIKLAR HİDRAFOR TV VANTİLATÖR GİBİ 12 VEYA 24 VOLTTAN ÇALIŞAN CİHAZLARI SEÇİN ÇÜNKÜ İNVERTÖR AKTİFKEN AKULERDEN HATRI SAYILIR ENERJİ ÇEKİYOR BUZDOLABI...
  12. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

Otomobil yerine şoföre sigorta

13. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

MEHMET ŞİMŞEK YENİ ZORUNLU TRAFİK SİGORTA SI ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPIYOR YENİ YÖNTEMDE ARAÇTAN ÇOK ŞÖFÖR BAZ ALINACAK BU FIRSATI DEĞERLENDİRELİM DİYORUM KRAVANLAR İÇİN UYGULANAN HAKSIZ SİGORTA İÇİNDE DÜZENLEME YAPILMASI NE YAPILABİLİR HERKES FİKRİNİ YAZSIN BİR ORTAK YOL BULALIM Kİ YENİ YÖNTEM...
  14. mbinmar

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Vergi değişmiyor. Sigorta malesef 6_7 kat artıyor. İstersen sigırtacına araç bilgilerini ver kamyonet yerine kamp taşıdı girsin ben araç olmadan hesaplattım 1200 den 7800 e çıktı Sonucu paylaşırsan sevinirim
  15. mbinmar

Özel şirketlerin yüzünden bu zorunlu sigorta yı rant işine bindirmişler yoksa karavanlardan kaçı trafik kazası na karışmış en yüksek pirim çıkarıyorlar birilerinin el atması lazım yoksa gönlümüze zevkimiz e göre karavanımız olamayacak

16. mbinmar

Karavanda Mobilya Yapımı Için En Uygun Malzeme

benim eve gömme dolap yaptırdım koridor u daralmasın diye kayar kapı yaptılar aliminyum çerçeve kullandılar arasına kontiplak gibi 0,8 cm lik plaka kullandılar suntaya göre hafif ,kontiplak yerine pvc de kullanabilirsin
  17. mbinmar

Moto-çekme Karavan

Hocam minibüs +remork ile. Karavan bandrol açısından çok fark yok fakat zorunlu sigorta için çok fark var panalvan için sordurdım ilk yıl 1000-1200 arası sonraki yıllar düşerek 650 kadar düşüyor ama karavan olursa 7800 gibi bir rakam çıkardılar açıkçası küçük bir remork ta wc ve mutfağın olması...
  18. mbinmar

Moto-çekme Karavan

Hocam minibüs +remork ile. Karavan bandrol açısından çok fark yok fakat zorunlu sigorta için çok fark var panalvan için sordurdım ilk yıl 1000-1200 arası sonraki yıllar düşerek 650 kadar düşüyor ama karavan olursa 7800 gibi bir rakam çıkardılar açıkçası küçük bir remork ta wc ve mutfağın olması...

19. mbinmar

Hocam moto-çekme karavan konusu açtım orda bir düşüncem var resmettim minibüs in ideal gereksiz koltukları söktürsen gerekli mobilyaları yapıp, wc lavabo mutfağı içine yapmadan 130x200 lik bir remorka wc mutfak atık depo yaparsan ruhsat ta karavan olmayacağı için panalvan kamyonet olacağı için...
  20. mbinmar

Moto-çekme Karavan

sizinle ARKAYA BİR ŞEY TAKMA KONUSUNDA aynı fikirdeyim fakat çook yüksek zorunlu sigorta ödemek istemiyorum .bu planımın şöyle bir avantaşı da olabilir wc kokusu gelmez mutfak kokusu yatklara elbiselere sinmez hayırlısı bakalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri