Arama sonuçlarınız

1. mbinmar

Motokaravan Ruhsatıyla İlgi Bilgi

Araç buysa değmez çok pahalı arkadaşın dediği gibi 20 000 e alırsın geri kalan 13000 e şahane bir karavan yaparsın, şirketin biri ile konuştum mobilya ve kaplama için ruhsat proje dahil 10500 istediler

2. mbinmar

tse de ve proje yapan muhendislikte yedeği bulundurması gerekiyor
  3. mbinmar

aracınızda duş yoksa duş eklemeniz için proje gerekiyor (sızdırmazlık -klozet vs) var olan ları istediğiniz gibi söküp yenisini yapabilirsiniz güvenlik ve sabitlemeye dikkat ettiğiniz sürece atık depo nuz yoksa eklemek için proje istiyor ocak yoksa ocak ekleyemesniniz proje istiyor lpg...

4. mbinmar

Volkswagen Lt 35 Minubus Karavana Dönüşüyor

MOTOKARAVAN DÖNÜŞÜM İÇİN MUHENDİSE BAZI SORULAR SORMAK İÇİN ARADIM NE KADAR GİDER DİYE SORDUM .PROJE VE TSE GİDERLERİ İÇİN 1500 TL TUTAR DEDİ . YAKIN ZAMANDA YAPTIRAN ARKADAŞLAR NE KADAR ÖDEDİNİZ ÇOK MU YOKSA UYGUN MU SÖYLEMİŞ
  5. mbinmar

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

muhendise danıştım o zaman öncelikle aracın orjinalinde en fazla kaç koltuk varsa onun üstüne çıkamazsınız koltuk çıkarma ve ekleme için proje şart demişti .siz 5 koltuğada düşürebilirsiniz

6. mbinmar

bu siteye iyi ki abone olmuşum karavan hayalimde çok destek alıyorum aile gibi siniz. bu konuda yakınlarımdan bu kadar destek alamamıştım az önceki sohbet için çok teşekkurler bana moral oldu

7. mbinmar

düşüncem arka yan camlar açılmıyor siyah sprey boya ile boyayıp kendinden yapışmalı izolasyon maddesi ile yapıştırıp üstüne kontiplak böylece arkada sadece kapı ve masa yanı bunların açılmayan kısımlaına izalasyon ,açılan ve en arka kısım daki camlara folyo .değişebilir şimdilik bu planım...
  8. mbinmar

lütfen bana kırılmayız sizi kırdıysam üzür dilerim çok önemli neticede çoçuklarım la kullanacağım ,hazır tabaka kullanayım tekrar teşekkürler katkılarını bekliyorum
  9. mbinmar

teşekkürler boyum 170 olduğu için en beni kurtarıyor.yatak eni 140 _150 yapabilirim lt35 i bu yüzden seçtim hem vw iyi bir araç hemde şöför arkası 440 cm .kansorojen madde olduğundan eminmisiniz .bu köpük tüm yaşam alanlarında kullanılıyor .ben istiyorum ki çok iyi bir izalasyon olsun ki sıcak...

10. mbinmar

İYİ BİR FİKİR VERDİNİZ WC Yİ SES GEÇİRMEYEN SANDİVİÇ PANEL İLE YAPAYIM
  11. mbinmar

.öncelikle aracın tüm bakımlaını tamir işlerini yapıp bayramdan sonra başlayacağım inşaallah .bir ısı izalasyonunu poliüretan köpük sprey ile yapmayı planlıyorum birde şöfor yanındaki ikili koltuğu söküp aynısından alıp şöfor arkasına sabitlemeyi planlıyorum bu iki konuda bilgi ve görüşlerinizi...

12. mbinmar

2000 model minübusumu karavana dönüştürmek istiyorum yardım ve önerilenize ihtiyacım var.düşündüğüm proje resimlerde
  13. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

sigortacıya söyle motokaravan değil kamptaşıdı olarak girsin çok farkediyor.sigortacımın dediğine göre motokaravan girince sistem avrupadaki çok pahalı karavanlarıda görüyor.
  14. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

15. mbinmar

Karavan Ruhsatı Almalımıyım?

KOTLUK EKLEME VE ÇIKARMA İŞLEMİ VAR PANELVANI MİNUBUSE ÇEVİRİYORLAR NASIL YAPIYORLAR. PANELVAN VE MİNUBUS LERİN DIŞ KAPORTASINI DEĞİŞMEDEN KAMP İÇİN DİZAYNI KAMP TAŞIDI OLUYOR,MESELE KAMYONET ALDINIZ KAMP İÇİN TADILAT YAPTIĞINIZDA KARAVAN OLUYOR DİYE BİLİYORUM. SİGORTACIM KARAVAN OLARAK...
  16. mbinmar

Motokaravan Ruhsat Panelvan

kamyonet ile kantara girdiniz yükünüz varsa ticari amaçla taşımadığınızı ispat etmeniz gerekir .aracı karavana dönüştürmüşseniz sıkıntı yok zaten.fakat kamyonet inizde yük var size ait olduğunu ispat edemediniz o zaman ödemek zorunda kalacağınız ceza katlanır çift ceza yersiniz.
  17. mbinmar

Ruhsatta Kamyonet Yazan Her Araca "K" Belgesi Alınmalımı... MADDE 1– 25/2/2004 tarihli ve 25384 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. "Aşağıdaki taşıtlarla yapılan taşımalar bu Yönetmeliğin kapsamı...

18. mbinmar

Karavan Ruhsatı Almalımıyım?

minubus olsun panelvan olsun kamptaşıdı na dönüşrürdüğünüz zaman arka tarafa atacağınız koltuklar standartlara uyarsa emniyet kemeri sırt ve oturma gibi şartlara uyarsa örneğin önde 2 arkada 4 kişilik yatağa dönüşen fakat yolculuk yapabilecek standartlara uyarsa ruhsatta 5+1 kişilk kamp taşıdı...
  19. mbinmar

ötv sigorta vergi de 1: 5 yıl dan genç 2012-2017 arası model bir aracı karavana dönüştürürseniz % 120 ötv ödersiniz .5 yıl dan büyüklerde ötv yok 2:motorlu taşıtlar vergisi değişmiyor aynı 3:zorunlu trafik sigortası kamyonete göre ilk yıl 1090 tl fazla, ikinci yıl 925 ,4. yıl 598 tl fazla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri