Arama sonuçlarınız

1. H

Cheroke ve Niva Şahlanıyor...

Ynt: Cheroke ve Niva Şahlanıyor... süper valla paylaşım için teşekkürler.

2. H

AFYON dan videolar

Ynt: AFYON dan videolar ustam paylaşımın için teşekkürler niva olsun çamurdan olsun ;D
  3. H

2000 model 4*4 std almak istiyorum yardım...

Ynt: 2000 model 4*4 std almak istiyorum yardım... ilginize teşekkür ederim arkadaşlar......gerek kalmadı

4. H

2000 model 4*4 std almak istiyorum yardım...

merhaba arkadaşlar ben izmir ödemiş gölcük te yaşıyorum 2000 model ford ranger 4*4 std almak üzereyim bu araç hakkkında bilgi verebilirmisiniz? motor ömrü,yakıt,arazi performansı,şehir içi kullanımı,ben aracı internetten beğendim sizin yorumlarınıza göre son kararımı vereceğim yardımlarınız...
  5. H

1992 niva ile 2005 ve üstü niva takas düşünüyorum.

Ynt: 1992 niva ile 2005 ve üstü niva takas düşünüyorum. Haklısınız kaner bey,arac toplu ve düzgün bugün 2005 model bi arabayla(niva)görüşüyorum eğer o olmazsa satılığa çıkarıcam.

6. H

Ynt: 1992 niva ile 2005 ve üstü niva takas düşünüyorum. resimler bular

7. H

Merhaba arkadaşlar,1992 model beyaz lpg li lada nivamı 2005 ve üstü niva ile takas düşünüyorum.ilgilenenen arkadaşlar olursa 533 721 79 99 HAKAN TUNCER. İZMİR ,ÖDEMİŞ. fotoğrafları kısa sürede yükleyeceğim.
  8. H

Bilecik'ten Bir Lada Niva

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva merhaba öncelikle hayırlı olsun aracınız ok 144 den şaşmayın diyorum ben memnunum.
  9. H

Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu.

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. merhaba benim aracın kasa şasesi sağlam boyada iyi ama motor yağ yakıyor ilerleyen zamanlarda motor yapmam gerekiyor.aldığım zaman iç döşemeler kötüydü frenler bakım vs.600 tl civarında bi harcama yaptım.direksiyon için bir harcamam...

10. H

Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu.

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. merhaba ben geçen mayıs ayında 92 model niva'yı 5000 tl ye aldım,tahmin ediyorum aradığınız fiyata araç bulabilirsiniz.Direksiyonu yumuşak bir araç değil ancak sizin endişelendiğiniz kadar trafikte sorun yaratacak bir sertliğide yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri