Arama sonuçlarınız

1. hastaces

Yeni Aracım 1996 Grand Zj

Merhaba Arkadaşlar En sonunda bende offroad aracı sahibi oldum :D 1996 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 Get Yükseltme Snorkel Tepe ve Ön İlave Farlar Vinç 31 Duratrax Lastik Yapılacak Baya Bir İşimiz Var :D:D

2. hastaces

Nissan Navara 2.5 TDI LE 5AT mi ISUZU DMAX 2012 2.5 4X4 V-Cross Mu ???

Arkadaşlar Merhaba İlk önce herkeze hayırlı işler hayırlı cuma lar dilerim. Şu anda Bir binek aracım var fakat benzinli :D Evim Havalimanı yakınında ve işyerim de Maslak Sanayi de olduğu için beni zorlamaya başladı :D Bunu yukarıda yazdığım 2 model den biri ile değiştirmek istiyorum. Bana...
  3. hastaces

Lastik Yardımı Hk.

Ynt: Lastik Yardımı Hk. Birde bildiğiniz bir yer varsa söyleyebilirmisiniz

4. hastaces

2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Arkadaşlar Hepinize Teşekkürler :) Aracımın resimlerde görünen herşeyi orjinal 2005 te 2.8 crd olarak üretildi ön ızgara ise belki sonradan takılmıştır ona emin değilim ama liberty den farkları deri yok cam açma kapama düğmeleri kolçakta...
  5. hastaces

Lastik Yardımı Hk.

Arkadaşlar 2005 Renegade için 235*70*16 lastik almam lazım arqazi ye çok çıkmıcam ama çıktığımda da kalmak istemiyorum ne tavsiye edersiniz Ben cooper tire düşünüyorum veya michelin sizler neler tavsiye edersiniz

6. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Sağol Emin Abi :)

7. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Avrupa Yakasındayım
  8. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Çok Teşekkür Ederim Verdiğiniz Bilgiler İçin.Daha Yeni Olduğum İçin Sitede Biraz Kayboldum :) İstanbuk da Toplantılar veya Etkinlikler Yapılıyormu Off-Road HArici veya Dahili
  9. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Mithatcan Bey Genel olarak asfalt ama amatör olarak ta off road ta da kullanmayı istiyorum .Karakteristik özellikleri mesela sunları yap sunları yapma tarzında bişi diyebilirmisiniz

10. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Teşekkür Ederim . Artıları ve Eksileri ile Bilgilendirirseniz Çok Sevinirim

11. hastaces

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen Jeep konusunda çok hevesli ama hiç bir bilgisi olmayan biri olarak yardımlarınızı rica ederim
  12. hastaces

Merhaba Arkadaşlar İlk defa forumumuzda yazı yazıyorum ve hayatımda ilk defa bir jeep aldım. Aldığım jeep 2005 model renegade 2.8 crd motor vardır. Lütfen bu araçla ilgili fikirlerinizi artı-eksi belirtirseniz çok memnun olucam Asfalt arazi veya servis konuları hakkında hiç bir bilgim yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri