Arama sonuçlarınız

1. isasoydan

Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet

Ynt: Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet nice.....

2. isasoydan

Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum

Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum Yedi göllerde tam aradığınız mekan var ama muhtemelen geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü bayram ve yılbaşı öncesi 1- veya 2 ay öncesinde dolmuş olabiliyor. Şömineli ve güzel bir mekan. Bu arada işletmesi şimdi özele geçti. Rezervasyon...
  3. isasoydan

Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum Teşekkür ederim, oba kampı bir araştırayım dedim ama malesef birileri tarafından sanırım hack lenmiş.... Boğaz ovayı bi araştıracağım.

4. isasoydan

Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yuvacık ve Karca dap daha önce epey feth ettim. Yeni yerler arıyorum (sapanca dağında yazlığımız olmasına rağmen)
  5. isasoydan

Kelekçi Kanyonu

Ynt: Kelekçi Kanyonu Evet evet kesinlikle katılıyorum. Dediğiniz çok doğru. Sırf bu yüzden birçok yerlere yol yapılmamasını, çok fazla tanıtımlarının yapılmasını bu yüzden istemiyorum.

6. isasoydan

İspanyadaki Ölüm Vadisi

Ynt: İspanyadaki Ölüm Vadisi Kesinlikle gidip görmem ve yaşaşam gereken bir yer... Ama nerdeeee....

7. isasoydan

Kelekçi Kanyonu

Ynt: Kelekçi Kanyonu Gerçekten çok güzel yer. Detaylı tarfni veya GPRS bilgilerini alabilirmiyiz.
  8. isasoydan

Herkese merhaba, Arkadaşlar, özellikle kar yağdığında (kar olmasada olur) hafta sonları kalabileceğimiz bir dağ&yayla evi arıyorum. Bu arada İstanbulda yaşamaktayım, bu nedenle İstanbulada yakın olmasını istiyorum. Bilgisi olan arkdaşlar varsa, yardımcı olursanız sevinirim...
  9. isasoydan

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? Yukarıda arkadaşların yazdıklarının tümü doğrudur. Tercih size kalmıştır. Eğer aracınızda yer var ise çadırınızın taban alanı kadar bir elyaf alırsanız güzel bir ısı yatımı sağlanıyor. Birde folyo ısı yalıtım battaniyesinide sererseniz tabana oda 10 numara olur :)

10. isasoydan

Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı

Ynt: Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı Askerliğimi dalgıç olarak sualtı kurtarma olarak yaptım. Bizde bitane çıkardık, ama bizim çıkardığımız eski bir enkazdı :) Ama zevkli bir çalışma idi tek olmakla birlikde tek kalan bir tecrübeydi. Askerden sonra çok istedim bu...

11. isasoydan

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Öncelikle belirteyim, resimde görülen T-10 paraşüt ipi. Bu ipi türkiyede satan birini bulmanız neredeyse imkansızdır. Ancak bi şekilde eline düşen biri varsa o verebilir. Çünkü dediğim gibi Türkiyede satılacak bir ürün değildi. Ne dağcılık...
  12. isasoydan

İp ve Düğümler

Ynt: İp ve Düğümler Herkese merhaba, askerliği dalgıç olarak yapmıştım gemide ve bu nedenle birçok düğümleri öğrenmiştim. Fakat bu düğüm işleri pratiğe bağlı bir durum. Pratik lmayınca aradan geçen sürede unutulabiliyor. Ozamanlar çok sayıda yermarsibeti yapmıştım (adını yanlış söylüyor...

13. isasoydan

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış Malesefki anlatılacak şey değil bunlar. THK da 143 atlayış yaptım (özeller hariç). Halen daha her seferinde ayrı bir heycan duyarım. Klasik olacak belki ama, yaşamayan anlamaz, anlatılamaz. Bununla ilgili efesi arayıp oradan Mustafa veya Harun hocayla görüşebilirsin...
  14. isasoydan

Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010) Mayıs ayında yedigöllerdeydik biraz soğuktu tabi. Ama muhteşem bir yer. Hem havasıyla, hem görüntüsüyle insanı dinlendiriyor. Arkadaşın dediği gibi, gidebiliyorsanız hafta içi gitmenizi veya en kötü cuma günü gitmenizi tavsiye ederim...
  15. isasoydan

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Şimdi bunlar için kullanılacak malzemeler çok yer tutacaktır. Bunun yerine, benim ikitane hamster ım var. Bunların sabaha kadar deli gibi koşturdukları bir tekerlekleri var (oyuncakları). Onunla bu dinamo işini çözebiliriz belki...

16. isasoydan

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Aynen katılıyorum arkadaşlar... Fil dışkısına gelince, onun yerine tavsiyem eğer imkanınız varsa ot yiyen bir hayvanın kanını içebilirsiniz tabi sıcak iken. e tabi önce yakalam gerekiyor :)
  17. isasoydan

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Şenol arkadaşım evet linkde belirttiğiniz gibi bu arkadaşlar kalıyorlar yapıyorlar. Benim sadece üzerinde durduğum o ordu mensubu!!! (eski) olan kişinin yapmış olduğu çekim idi. Evet bu nationalgeographic belgesel çekim ekibi bambaşka bir mevzu. Gerçek...
  18. isasoydan

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa İşi birazdaha abartmak için, daha önce Kenya atlayışında inişde kalça kemiğini kırmış mış. O inişdeki kendi beceriksizliği. O doğayla ne alakası var ki hem kullanmış olduğu paraşt bizim öğrencilik yıllarımızda kullandığımız ve en güvenli ve birçok hataya...

19. isasoydan

Karabük Yenice Ormanları Kampımız (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Karabük Yenice Ormanları Kampımız (2 - 3 Ekim 2010) Erken kapatmışsınız sezonu :) Güzel yere benziyor Kamp yeri hakkında detaylı tarif rica ediyoruz :)
  20. isasoydan

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Alkol karşıtı biri olsamda, Kanyak içecekler ozaman :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri