Arama sonuçlarınız

1. Y

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Delinin biri kuyuya bir taş atmış 100 akıllı çıkaramamış :D La adam amma reyting yaptı ha :o

2. Y

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Ama verilen hiç bir aklı beğenmiyor yada uygulamıyorsunuz. Mesela acilen bir psikolağa gitmenizi burada sizi biraz tanıyan herkez tavsiye etti. Sonuç :-X
  3. Y

2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması..

Ynt: 2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması.. Bu uygulamanın araca ne gibi faydaları (veya zararları ???) var acaba? Yada bu sadece görsellik (duysallık ;D) için yapılan birşeymidir?

4. Y

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Anlaşılan siz hala bir psikoloğa gitmemişsiniz ::) Periyodik olarak bu sitede benzer şeyleri yazıp duruyorsunuz ve sizin yazınızı ilk kez okuyan yada yeni üyelerde ciddi ciddi size cevap vermeye çalışıyor. Ben sizin ya tamamen (kaba...
  5. Y

Dacia 4x4 90bg 2012 Model Yakıt Tüketimi.

Ynt: Dacia 4x4 90bg 2012 Model Yakıt Tüketimi. Biz buna "DİZELİN TORKU" diyoruz ;D ;D

6. Y

Ynt: Dacia 4x4 90bg 2012 Model Yakıt Tüketimi. Duster gerçekten seri bir araç ve insana ister istemez hız yaptırtan bir araç :D Ben henüz genç sayılabilecek bir yaştayım (34) fakat evli ve 2. çocuğunu bekleyen birisi olarak bazen iyiki şuanda Dusterım yok ??? diyorum. Çünkü varken birçok...

7. Y

Ynt: Dacia 4x4 90bg 2012 Model Yakıt Tüketimi. Ben 4x2 110 bg. Duster'ımla bir depo ile 1000 km. gitmiştim. Ankara'dan Fethiyeye kadar (biraz ş.içinde de kullanıldı). Tabi yaz mevsimi ve kuzeyden-güneye gidildiği için bu rakamları yakalayabilmiştim. Sizde aracı dediğim şekilde kullanırsanız...
  8. Y

Ynt: Dacia 4x4 90bg 2012 Model Yakıt Tüketimi. 100 km'de 7,3 lt. tüketmişsiniz ortalama. 140-160 ile giderseniz bu tüketim değerleri çok normal. Dizel araçta (Duster'da) bahsettiğiniz (25-28 kuruş yada 5-6 / 100 km) değerlerini yakalayabilmeniz için gaza fazla basmadan yani 90-100 km. hızla...
  9. Y

Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ?

Ynt: Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ? Dizel Forester bildiğim kadarıyla yazdığınız diğer 3 modelden daha az yakıyor. Forester fazla kronik sorunu olmayan, konforlu ve kaliteli bir araç, fakat bakım masrafı, servis ağı veya boxer motordan anlayan ustaların az oluşu...

10. Y

Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ?

Ynt: Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ? 4) 2013 Model sıfır km. Dacia DUSTER 4x4 110 Bg. DCI + 4 ad. kışlık lastik ;) listenize ekleyebilirsiniz bence.

11. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hemen yaratalım. Bu foresterlar ne gaddan kötü, ne gaddan pis, kalitesiz arabaymış yahu ;D ;D ;D Şaka bi yana, Foresterınız duruyormu Monti bey, yanlış hatırlamıyorsam Dizeldi. Benimde hayalimdeki araçlardan bir tanesi.
  12. Y

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Sn. bars2010, yeni bir araç için ayırdığınız bütçe 45-60 bint TL. ise (Jetta'da en düşük benzinli ile en düşük dizel fiyatı) bence kesinlikle 4x4 Duster'ı tercih edin. Ben 1 yıldan fazla Duster'ın 4x2 110 Bg. olanını kullandım ve her açıdan çok memnun kaldım (iç...

13. Y

Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Yardım Ve Tavsiye Erdem bey öncelikle merhabalar, Jimny'i sadece şehiriçinde ve modifiye (büyük lastikler vs) etmeden kullanacaksanız bahsettiğiniz değerlerde tüketimi olmaz. Tahminimce LPG'de 10-11 lt. (100 km'de) civarında tüketimi olur. Ben benzer bir motoru olan (1.3 - 85 bg) Terios...
  14. Y

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Sıfır araç mı? bakıyorsunuz bilmiyorum ama, bence temiz 2. el km'si düşük araçlar çok daha mantıklı geliyor bana. Belirttiğiniz özelliklere bence çok uygun (Baya geniş bagaj ;D - Otom.vites - Konforlu - Dizel ;) ) olan Nissan X-Trail bence çok uygun bir araç. Aşağıda...
  15. Y

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Hiç Jeep kullanmadığım nasılda belli oldu :D Bende sonradan fark ettim yanlış yazdığımı ama bilenler anlar diye düzeltmemiştim. Zaten bu Jeep'lerde sonunda J olanlar hemen hemen aynı, ÇOK YAKIYOOR ;D ;D

16. Y

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Başlık yanlış. Mesela "CJ 5.2 GÜNCEL YAKIT TÜKETİMİ" şeklinde olsa daha az karışıklık olurdu zannımca :D Bu arada son yakıt tüketim değerlerini veren Megane'cı arkadaş da yeni üye, o yüzden sikıntı yok ;D
  17. Y

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Almak istediğiniz bilgiyi daha açık yazsaymışsınız iyiymiş ;D Çünkü buraya üye olan arkadaşların çoğunluğu Konun hangi başlık altında olduğuna bakmadan (GEZENBİLİR »OFF-ROAD »ARAÇLAR - VEHICLES »JEEP »CHEROKEE ») direk "Yeni gönderilen iletileri göster" ikonunu...
  18. Y

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Abiler sanırım bi yanlış anlama var. ARSLANAMCA'm ;D Jeep Cherokee'nin (Büyük ihtimalle 2000-2001 model 5.2 V8'in) yakıt tüketiminden bahsediyor ??? ??? ::)

19. Y

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım Orjinal Defender'da eklediğim resimde görüldüğü gibi arka 2 kapı üzerinde küçük pencere oluyor. Sizinkinde bunlar yok. Bence bu da sizin aracın sonradan kapalı kasa yapıldığını gösterir. Tabi Defender'cı abilerimiz daha iyi bilir.
  20. Y

Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası İşlevinden haberi yoktur onun ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR