Arama sonuçlarınız

1. N

Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira

Ynt: Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira arkadaşlar, ben forumu daha çok karavan bölümünde takip etmiştim. oradaki fikir alışverişinin, yoğunluğun burada da olacağını düşünüyordum. lakin görüyorum ki bu bölümde aradığım cevapları bulamayacağım. ilanı okuyan...

2. N

Ynt: Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira evet, ne yazık ki haklısınız sanırım. yeni bir güzergâh hazırlamalı galiba. bende güzergahı haritada görünce bir heyecan hazırlığa girişmişim. yine de, yukarıdaki bilgiler dahilinde, tabi otobanı çıkararak, benim...
  3. N

Ynt: Temde Günlük 25 Km. Yolculuk, Bisiklet Ve Ekipman Desteği, Kredi Bin Lira hangi anlamda? bilmeden gaf mı yaptık acaba? günde 25 km. kadar yol gidiyorum iett ile. güzargah uygun olunca ben de bisikletle gidebilirim diye düşündüm.

4. N

şahsen forumlarda soru sormak için yeni konu açanlardan hiç hazetmezken burada yeni bir konu açmış bulunuyorum. bu bölümde aradığım güncel bilgiyi bulamadığım için. başlıkta belirttiğim üzere, hergün 20 km, tem otoyolunda yolculuk edebilirim. daha önceleri bu yolculuğu iett ile yapıyordum...
  5. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba... doğruyu söylemek gerekirse, üye olduğum ve uzun yıllar samimiyetle takip edeceğim ilk forum bu olacak. kendimizden bahsediyor olmamız da ayrıca güzel. 20'li yaşlardayım. istanbuldayım. bu sene istanbul üniversitesinde uzaktan eğitim ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri