Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni L200 alt koruma

Ynt: Yeni L200 alt koruma arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın yanlız resimlerden gördüğüm kadarı ile ön kısımdaki korumada bir değişiklik olmamış ne kadar sert offroadlara giriyorsunuz bilmiyorum fakat ön korumayıda değiştirip aliminyum yapmadıgınız taktirde sert ve zorlu zeminlerde...

2. M

Yeni L200 alt koruma

Ynt: Yeni L200 alt koruma valla elinizden geliyorsa çok zor bi iş değil önce uzun bir lama ile ön tarafın kalıbını alıp aliminyum levhaları bi pressçi yada cakacıda kıvırttırıcaksınız ondan sonra arkaya doğru olan kısmı düzbi kartonla kalıp çıkarıcaksınız en sonundada civata noktalarını...
  3. M

Yeni L200 alt koruma

Ynt: Yeni L200 alt koruma şu anda resimlerini çekmedim fakat şöyle anlatıyım mitsubishinin orjinal koruma setini sormuştum serviste bana 6000 lira giibii bi fiyat verdiler aynı katologtaki gibi bi ürün yapıldı bana toplam 3 parça fakat katologta benzin deposu altındada bi ayrı muhafaza var...

4. M

Yeni L200 alt koruma

Ynt: Yeni L200 alt koruma arkadaşlar herkeze öncelikle selam foruma yeni üye oldum incelerken konuya rastladım ben bugün bir alt koruma yaptırdım hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat istanbulda kartal oto sanayide ilfer otoya giderseniz buradan yaptırabilirsiniz fiyatlarda 600 tl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri