Arama sonuçlarınız

1. kumruhuseyin

Tampon-rollcage-sepet her model araç için yapılmaktadır MASLAK

Ynt: Tampon-rollcage-sepet her model araç için yapılmaktadır MASLAK takip ;)

2. kumruhuseyin

Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda

Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda burası türkiye.olmaz demeyin valla oluyor.tüv e göre 72 model reno da aynı 2011 lüks araçlarda 75 model jeep lerde.benim merak ettiğim asıl konu şu acaba diyorum 20-25 yaşındaki araçlarda abs gibi özellikleri ne...
  3. kumruhuseyin

THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 ey yavrum beee . çamura bak araziye bak geziye bak.hep söylemişimdir KİRLENMEK GÜZELDİR :)

4. kumruhuseyin

Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :) allah devamını nasip etsin...
  5. kumruhuseyin

Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011) şu evi bitirip aracımı aldığımda gideceğim ilk yer abant olacak.

6. kumruhuseyin

Kar ve Gezi İnegöl

Ynt: Kar ve Gezi İnegöl harika bir gezi ;)

7. kumruhuseyin

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor tam 3 saat sürdü bütün sayfaları okumam ama değdi doğrusu.çok emek verilerek yapıldı ama ortaya çıkan şahasere yakışmış verilen emek.allah kazasız belasız kullanım nasip etsin.
  8. kumruhuseyin

Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011)

Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011) süper bi gezi olmuş.yüreğinize sağlık
  9. kumruhuseyin

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? 7 karanfil...

10. kumruhuseyin

Biri Bizi Gözetliyor .....!..... mu ?..... İlginç Bir Görsel

Ynt: Biri Bizi Gözetliyor .....!..... mu ?..... İlginç Bir Görsel hani yeni bi makina çıkmıştı bilmem kaç megapiksel diye.hatırlayan vardır sanırım içinizde hah işte o makinenin ne kadar uzakları nasıl yakınlaştırdığını gösteren bi video gibi bişi vardı.bu resmi ilk gördüğümde o dedim umarım...

11. kumruhuseyin

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? artık birşeyden korkmaya korkuyorum çünkü neden korktuysam hepsiyle yüzleşiyorum.artık korkuya yer yok...
  12. kumruhuseyin

hararet saati ?

merhaba arkadaşlar.benim sormak istediğim garip bir soru var.civalı diye tabir edilen hararet saatinin içinde(saatle müşür arasındaki boruda) bulunan sıvı nedir.o sıvıyı bulma imkanım varmıdır.bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim...

13. kumruhuseyin

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi mekanı cennet olsun.
  14. kumruhuseyin

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. ellerinize sağlık gerçekten çok güzel işçilik çıkarmışsınız.biraz profesyonel gibime geldi :)
  15. kumruhuseyin

Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun.ayrıca şunu sakın unutma vurmayan tüfek yoktur ;)

16. kumruhuseyin

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi benim poze mobil şoklu.uygun şokla çok iyi performansı var.28 gramdan 36 grama kadar her fişeği kullandım gayet tatmin edici.bir aralar kendi doldurduğum fişekleri de kullandım en küçük problem yaşamadım.şevrotinde de gayet başarılı.şevrotini...
  17. kumruhuseyin

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi çifsan kullanan arkadaşlarım var tüfekten memnunlar ama biraz ağır olduğunu söylüyorlar.ağırlığı dışında gayet başarılı bir alet diyorlar.
  18. kumruhuseyin

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi bu cj-7 fatsadan mı geldi?

19. kumruhuseyin

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi bir öneri olarak sunmuştum o siteyi burada da tecrübeli avcılıkla trap/skeet ile ilgilenen arkadaşlarımız abilerimiz var. bende üç adet av tüfeği var. 1) interpress 7+1 oto.71 cm 76mm mobil şoklu bantlı namlu 12 ga 2) huğlu 104a süper...
  20. kumruhuseyin

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi aracınız daha önce bakım gördü mü acaba ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri