Arama sonuçlarınız

1. xkirpix

52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

Ynt: 52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI çok güzel bir çalışma bende bu 52 lerden alçak kaputtan bir tane istiyorum yardımcı olurmusunuz m38 istemiyorum teşekkürler

2. xkirpix

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama çok teşekkürler 2 tane jeep wagoner var haftaya boya alt yapısını yapacağım biri kırmızı biri siyah olacak ilgilenirseniz sevinirim. hoşcakalın
  3. xkirpix

31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik

Ynt: 31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik Ben bu lastikleri almak istiyorum son fiyatı öğrenebilirmiyim. iyi günler

4. xkirpix

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama merhabalar bu boya firinlarından istanbulda bildiğiniz varmı. bilgi verirseniz çok memnun olurum selamlar
  5. xkirpix

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor kürşat hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ailecek. linkini göndersene nasıl olmuş bakalım.

6. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer kürşat cım senin paran olmasına gerek yok istiyorum de senindir. ayrıca garaj ile anlaştım çingeneyi boya ve ufak bir revizyondan sonra bebeğim doğana kadar branda altında kapalı garajda bekleyecek.

7. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer ihtiyaçtan değil zaman ayıramıyorum gözümün önünde eskiyor birde eşim hamile kullanmak istiyor çarşı pazara giderken. o nedenle korkuyordum biraz kaldırımdan çıkıp inerken felan birşey olmasın diye.
  8. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer segi başka birşey dileklerin için teşekkür ederim
  9. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer Bütün ilgili arkadaşların dikkatine saygı ile sunulur araba satıştan kaldırılmıştır. bir V8 den vazgeçmenin nekadar zor olduğunu bilen arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır. kızımla geçen akşam üzeri beykoz ormanlarında fener merasında el ele göz göze gezdik ve...

10. xkirpix

V8 Arıyorum

Ynt: V8 Arıyorum afedersiniz çok yoğun bir seyahat programım vardı o nedenle ilgilenemedim bu hafta göndereceğim iyi günler

11. xkirpix

V8 Arıyorum

Ynt: V8 Arıyorum 14.000tl vermek istiyorsanız benim wagoneer den diferansiyel kilitlerini ve gazlı amortisörleri alim 14.000 e veririm ozaman isterseniz mesaj atın mesut kılınçarsalan
  12. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer merhabalar araç istanbul beykozda beyoff dan herkeze sorabilirsiniz istanbula geldikten sonra lpg taktırmak zorunda kaldım toplam 2500 km yol yapıldı lpg ile Lpg markası zavolli 0532 677 52 00 benim telefonum

13. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer teşekkürler
  14. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer teşekkürler
  15. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer teşekkürler kürşad biliyorum senin olsun çok isterdim tam da dost a gidecek araba. evin önünde bir yıldır duruyor biliyorsun arada çalıştırıp bir tur atıyorum okadar. yazık oluyor güzelim arabaya. hiç olmazsa birine yar olsun çingene dedik. hanıma da gündelik...

16. xkirpix

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

arkadaşlar eşimin kullandığı Wagoneer i bebek beklediğimiz için satmaya karar verdik. 1975 model 5.9 AMC V8 motor th 400 otomatik quadrotruck arazi otomatik ateşleme ve performans kiti gazlı amortisör kiti ARB havalı kilit önde %50 kilit içi ve kaportası tamamen orjinal nikelajlarına kadar...
  17. xkirpix

CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

Ankaradaki o araç istan buldan başkan jeep den alınmıştı. arkadaşım için ben almıştım. çok güzel bir araçtı. genişleten kişiyi hiç görmedik ama çok meşakkatli bir iş olduğu kesin. Arabayı ortadan 2 ye kesip araya parça alıştırılmıştı. takribi 25 cm. duruşu gelan çok güzeldi. altında wagoneer...
  18. xkirpix

Sahibinden Satılık Özel Orman

evet ilan yayından kaldırılmış isterseniz bir kontrol edin

19. xkirpix

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero selam arkadaşlar tartışma amerikan ingiliz sevisine geliyor galiba . bu noktada diyecek bir sözüm var ingilizin gittiği heryere amerikan daha konforlu gider. daha ileriye girmek için amerikanın daha çok modifiye parçası vardır. benim görüşüm tabi.
  20. xkirpix

V8 Arıyorum

aracımı ben 3. araba olarak kullanıyorum 2 ayda bir hafta sonları gezilerde bazende oyunlara götürüyorum. aslında eşim kullanıyor. enterasan bir araçtır kaporta olarak çok orjinaldir. motor ve yürüyeni geliştirilmiştir. özelliklerine bakınca anlaya bilirsiniz 1975 model AMC 5.9 V8 4 bare...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri