Arama sonuçlarınız

1. dron

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur takip

2. dron

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU ön göğüsü hayranlıkla inceledim
  3. dron

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor mükemmel bir iştebrik ederim darısı başıma

4. dron

Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle...
  5. dron

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati evet aynen öğle marş dinoması yakıt ponpası var üstünde sadece gerisi cıkmacılardan temin edile bilir

6. dron

Ynt: Land Rover Defender Sürati Konya fort servisinde mevcut 5600 dyorlar gerçekten sandık motor bunlar motor proplemi yaşayan garantili araçlara takıyorlar ve üstelik 2 yıl da garantili

7. dron

Ynt: Land Rover Defender Sürati sandık motora bakın servis çıkışı 5-6 binlira 2 yıl garantide cabası
  8. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? land rover araçlar yok denecek kadadar az bu ülkede lr nin asıl yatağı ürdün ayrıntıları yazarım sizlere
  9. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? ve son yaşar bey sizide götürmek istedim ama bana vermiş olduğunuz avea numaranız kapanmış size ulaşamadım cumartesi gününe kadar antakyadayım sizle görüşmek isterim

10. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? artık güneydeydik ve landlar her nevi 4*4 ler cennetmi burası ne

11. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? şuayip e gittim lr aramalarım sonuç vermed orada yalnız değildik ve güneye indik
  12. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? dün suriyeye gittim ve

13. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? triptilik 140 tl dizel 100$ yaş sınırlaması yok ticari olmadıkca benzinli serbest tüplü yasakmış
  14. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? lpg li araçlarda giremiyor 90 model araç altına gelince ticari araç olarakmış ama ayrıntılı birşekide öğrenip döneceğim sizlere
  15. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? seve seve rehberlik yaparım sizlere 1990 model altı girmiyor ayrıca dizel araçlardan 100$ para alıyorlar (çevre parası) ama antakyadan günü birlik gidip gelen taksiler 10 tl ye götürüp getiriyorlar turlar ise 30 tl ye(halep e) dil konusu ise anadilim...

16. dron

Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz

Ynt: Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz ahmet ustanın soyadı ne onuda bilsek daha kolay olurdu bu iş
  17. dron

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? yok lübnana bolca seri parçası evcut ürdündede defender (ürdün ordusu hep defender kullanıyor) ama işe yarar pek fazla malzeme yok hep uydurmasyon oralatda tamir sektörü çok gelişmiş 1970 li yıllardaki türkiye gibi
  18. dron

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs parçaların mondaj yapılmamış hali ile tekrardan fotolarını çekip koyabilirmisiniz

19. dron

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları yazmadan edemedim aslında tanıdık yerler siz torsların güneyinde biz ise kuzeyindeyiz inanın içim kaynadı o manzaralara hayallere daldım dersem yalan olmaz ellerinize sağlık çok güzel fotolar yüklemişsiniz
  20. dron

Snorkel ve Puma

birkaç gündür araştırıyorum bu konuyu ama aşşağıdaki linki birtürlü anlayamadım yardımcı olyursanız sevinirim http://www.defender2.net/forum/topic162.html?highlight=...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri