Arama sonuçlarınız

1. fosilbulent

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici dayanamadım ilk gelen ürünleri taktım... 100 km deneme sürüsünden sonra sonuca bakacağız...

2. fosilbulent

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? araca değilde pompayı bize dayamışlarken ben V8 i geçtim dizel yoksa ayarını ben yaparım boş ver LPG olsun boştan yere Dünyanın en kazık Benzincisine daha fazla Para kaptırmak istemem.... SUYLA ÇALIŞAN BİR DEF YAPALIM :)
  3. fosilbulent

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Jeep alırken hangi usta başlığını genel 4x4 alırken gibi düşünerek ( jeep markadır) defender için şu konu başlığını ziyaret etmenizde fayda var... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53730.msg607178#msg607178

4. fosilbulent

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici yok okadar ileri gitmemeye karar verdim... enjeksiyon sistemi için üst kapağın değişmesi beyin bi takım elektronik donanım... girmek istemedim amma aracı baştan toplamaya başlayanlara özellikle kapak değiştireceklere tavsiye ederim maliyet...
  5. fosilbulent

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken yolda kaldım... yap bi türlü :) yumurta ve alkol işe yarıyor.... elma patates bilmem amma mantıklı kabuk zarı altında alkol barındırırlar... araştırmak dahası denemek için çesaretli olmak gerekir. modifiyeci ruhu lazım... hazırçılıktan çok buğu...

6. fosilbulent

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken kesinlikle önce emniyet ve trafik kuralları çercevesinde hareket edelim. İnsanların söz ettikleri deneyimlerden faydalanmak için ise kısa süreler ve tarafiğe kapalı yerler seçelim ki emin olduktan sonra uygulayalım. yağmurlu havada güneş gözlüğü takmak...

7. fosilbulent

Yağmurda otomobil sürmek ! Bu yazı hayatınızı kurtarabilir.. mail ime bu yazı düştü paylaşmak istedim. Denenmişmidir bilmem doğruluğundan emin değilim. Yinede bir okuyun bakalım sizler ne diyeceksiniz. SAĞANAK YAĞIŞTA ETKİN GÖRÜŞ Yoğun bir sağanak altında otomobil kullanırken nasıl iyi...
  8. fosilbulent

Yeni ford Fiesta Doğru seçim mi ?

Nişanlım son bir iki haftadır başımın etini yemekte hangisi diye ben de bilse bilse fordu tanıyanlar bilir dedim buraya yazıyorum... şehir içinde kullanılacak senede 30 000 km yol yapacak ekonomik bir okadar güvenli araç arayışına girdik. marka model yakıt türü şanzıman motor...
  9. fosilbulent

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici gemiyle gönderildiği için 25-30 gün sürüyormuş. çalıştığım bürodan aradılar sana yurt dışından kargo var diye onay verdim telefonda buruya bıraktılar ilk parti malım geldi içinde ; 1- electronic distributor LUCAS 45D land rover 110 (...

10. fosilbulent

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ynt: 24 Kasım Öğretmenler Günü Ayten Mutlu ve Aynur Altunsu ilk öğretmenlerim oldular alfabeyi onlardan ögrendim. Bülent senin yazın ne zaman düzelecek diye sitem ederlerdi :) halen düzeltemedik ögretmenim.... :) http://www.dailymotion.com/video/x7if2n_ali-rza-binboa-oretmen-oretir_music

11. fosilbulent

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ynt: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun....
  12. fosilbulent

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Adana için; LR OTOMATİF ( Land rover parçacısı) den zekeriya bey den cahit ustanın telefonunu aldık parca alıyormuş >> 0532 486 51 49 şahsen usta ile karşılıklı konuşmakta yarar var.... (şuana kadar adana konusunda bir bilgi edinemediğimiz...

13. fosilbulent

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' adana için bir telefon numarası isim bekliyorum... haber vereceğim
  14. fosilbulent

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Defender konusunda erzurum ve kayseri servisten osman ve şuayip ustayı çok met ediyorlar. özellikle erzurum Land rover servisi
  15. fosilbulent

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Nice bayramlara arkadaşlar. bayram paylaşmak demektir hatırlamak af etmek. kurban etinin 3 gün içersinde dağıtılması gerektiğini amacının paylaşmak olmayanlara vermek olduğunu et stoklamamak olduğunu, kurbanın ehliyet sahibi ve din kurallarına göre kesebilen kişiler...

16. fosilbulent

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici peşindeyim posta bekliyorum . sonuçlansın yazıcam
  17. fosilbulent

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler taha bey, öncelikle profil resminiz çok güzel söylemeliyim bence sayfığınız 3 maddeden 3 üde ayrı ayrı yerlerde kullanılacağı gibi ( örnek izocam kapı içleri aynızamanda çökmelere karşıda dayanım sağlıyor arayı doldurduğundan -...
  18. fosilbulent

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler içinden gelen sesi dinle :) hayırlısı olsun

19. fosilbulent

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) emirinde bir fotografı oldu :) teşekkür ederiz. biz makinemizi alamamıştık ( yeni taşındığım için kutuların hangisinde kaldı bilemedik )
  20. fosilbulent

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler malzemenin güzel olduğuna şüphe yok ki adı geçen firma güzel malzeme satar. Fiyatı konusunda bir aracın izolesi düşünüldüğünde totalde pahalı fakat bu ürünü sanırım yapan biliyorum zemine kullandılar diye hatırlıyorum. sorarım sabah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri