Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Çok ilginç:) bu kadar fark nasıl olur anlayamıyorum. Depoyu doldurduğunuzda kaç litre almış oluyorsunuz? Yakıtı nerden alıyorsunuz acaba? Ben mesela hep Shell kullanırım. Maltepe'deki bizzat Shell'in işlettiği istasyondan alıyorum sürekli olarak.

2. mohawk

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Merhaba, 1 depo ile 850 km konusunda bilginiz doğrumu acaba? Zira bu konuyu çok kurcalamış ve halen kurcalayan biri olarak şehiriçinde 650 km den fazla giden td5 duymadım. Aracı ışık yanana kadar kullanıyorum ve depoyu doldurduğumda ortalama 85 lt...
  3. mohawk

Land Rover Servis

Ynt: Land Rover Servis Hayırlı olsun Adem:)

4. mohawk

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Evet. Bu sene ne zaman gidiliyor:) hadi biraz hareket. Son dakikaya kalmasın.
  5. mohawk

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar Yeni mi aldınız hayırlı olsun?

6. mohawk

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar Buda benden 2013 yazı Kapadokya Zelve:)

7. mohawk

Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ?

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Eğer sadece hoparlörler patlaksa tamir ettirebilirsiniz. Küçükyalı'da Bolero Müzik var. 80'yıllarda kaset doldurttururduk. Benimkiler patlaktı, üstündeki kağıdı değişti, bomba gibi oldu. Aşağıda linkini yazıyorum. http://www.boleromuzik.com/
  8. mohawk

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Bu sene bu festivalde yapılmadı değil mi? yoksa ben mi atladım.
  9. mohawk

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? Hadiyin konuyu canlandıralım biraz :) ne zamandır kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, sattınız mı arabaları ne yaptınız? tatil geliyor yine yollara düşeceğiz. Kendime araçta bulundurmak için hafiften takım bulundurmak istiyorum. Yüklediğim resimlerdeki gibi...

10. mohawk

Satilik Fallkniven Plx Caki

Ynt: Satilik Fallkniven Plx Caki Merhaba, Sapına fildişi demeyelim mikarta diyelimde yanlış anlaşılmalar olmasın. Ben ilanı görünce gerçek fildişi diye atladım mesela. Onun dışında fiyatı biraz yüksek USA fiyatı USD 232,- gördüm. Sizinki Avrupa satış fiyatına yakın olmuş. iyi satışlar dilerim.

11. mohawk

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Selamlar, fanatik değilim ama biraz haksızlık olmuş. TD5 en azından benimki o kadar baygın br araç değildir. Geçen yaz bagaj full dolu bir sürü yer gezdim. Araçtan tabiki V8 performansı beklememek lazım ama aracım yüklü olduğu halde hiç...
  12. mohawk

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 İçin Telsiz Ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Bende amatör lisans mevcut ve Yaesu VX-8R cihazım var ama etrafta tanıdık konuşacak kimse olmayınca pek tadı çıkmıyor. Gezilere gittiğimdede herkes PMR veya CB kullandığından yine tek kalıyorum. Bu yüzden CB veya...

13. mohawk

Disco Td5 Aman Dikkat

Ynt: Disco Td5 Aman Dikkat Merhaba ve geçmiş olsun. Bu konuyu bir süre önce bayağı tartışmıştık derdimi pek anlatamamıştım :) aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98289.0
  14. mohawk

Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl

Ynt: Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl Günceldir.
  15. mohawk

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Güncel bilgi varmı?

16. mohawk

Ynt: Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl 300,- TL yaptım.
  17. mohawk

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım... Param olsa bende tabiki D3'e geçerim. Hatta D2 ile D3 arasındaki inanılmaz fiyat farkı, D2'yi satarsam ne alacağım diye beni şimdiden kara kara düşündürüyor.
  18. mohawk

Ynt: Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl Sadece Cumartesi ve Pazar için 390,- TL. Pazartesi yine 500,- TL olacaktır. Önce gelen alır.......!

19. mohawk

Ynt: Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl Üstüne Gezenbilir'e %10 indirimimizde var.
  20. mohawk

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Süper olmuş. Hadi gözünüz aydın. Kendim bulmuş gibi sevindim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri