Arama sonuçlarınız

1. cem uludinc

800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Gümrüğe takılır ve o zamanda üzerinde yazan rakamın önemi yok satıcıya yaptığınız ödemenin dekontunu,çıktısını v.s. belgesini talep ediyorlar ve o belge üzerindeki fiyat üzerinden gümrük vergisi ödemek zorunda kalıyorsunuz.

2. cem uludinc

Satılık 2001 Discovery 2 V8

Ynt: Satılık 2001 Discovery 2 V8 Araç çok güzel alana da satana da şimdiden hayırlı olsun.
  3. cem uludinc

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Doğrumu anladım 4 günde kaportayı dağıtıp topladınız ve boyaya hazır..... bravo vallahi kolay gelsin.

4. cem uludinc

Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Ynt: Doğa Ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri http://www.ultrafilmizle.com/a-lonely-place-to-die-2011-turkce-altyazili-izle/ En son bunu izledim fena değildi.
  5. cem uludinc

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Nasipse yarın dönüyorum gelince arayacağım yerimi şimdiden hazırlayın mazeret kabul etmem çadırda yatarsın vallahi.:) :)

6. cem uludinc

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya 1000 USD lik bir ürünü e-bay dan satın alıp Türkiye'ye getirtip gümrükten problemsiz geçirtebildinizmi?

7. cem uludinc

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 O zaman geliyorum yerimi ayırın........ ama ben Salih abinin karavanında kalayım zira sen çok horluyorsun dostum :) :) :)
  8. cem uludinc

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 İlginiz için teşekkür ederim Günöz bey :) :) Selamlar ve sevgiler benden.
  9. cem uludinc

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Serkan bey, Buradaki yorumunuzdan sadece karavanı olan arkadaşları beklediğinizi algıladım üzüldüm doğrusu oysaki bende nacizane çadırımı ve uyku tulumumu alıp gelmeyi planlıyordum. Ama olsun gönüller bir olsun umarım birgün bende bir karavan...

10. cem uludinc

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Çok geçmiş olsun.Maalesef bende parçalamak için sipariş üzerine çalındığını düşünüyorum. Sormamda mahsur yoksa hangi site bu Halkalıdaki ben Bosphorus City’de oturuyorum nasıl bir güvenlikmiş bu merak ettim.Site sınırları içinde gerçekleşti ise olay...

11. cem uludinc

Kar Sığınakları ve Bivaklama

Ynt: Kar Sığınakları Ve Bivaklama Murat bey bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz, anlaşılan siz Dubai de kar soğunu bayaa bi özlemişsiniz sanırım. :)
  12. cem uludinc

Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla

Ynt: Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla Ö.M. attım.

13. cem uludinc

Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla

Ynt: Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla Sayın dagci4242 Bu satılığa çıkarttığınız uyku tulumu Alpinist markamıdır? Daha detaylı foto paylaşamazmısınız?
  14. cem uludinc

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: Dak/sar Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Bu başlık altında Denizci bir arkadaşın eleştiri veya kendi görüşleri diyebileceğimiz bazı paylaşımları vardı.Görüyorum ki şimdi silinmiş bu forumda düşüncelerimizi kimseye hakaret,taciz ve tehdit etmeden özgürce paylaşıyor...
  15. cem uludinc

Muhteşem Bir Bahçe,

Ynt: Muhteşem Bir Bahçe, Yine çok güzel görüntüler Özer bey elinize ve emeğinize sağlık.

16. cem uludinc

Bıçak Yaptırmak

Ynt: Bıçak Yaptırmak Merhaba aradığınız ustalar ve kolleksiyonları bu adreste bulabilirsiniz. İstediğiniz her türlü bıçağı yaptırabilirsiniz veya hazır olanlardan alabilirsiniz ama tabiiki kendi bıçağınızı yapmanında zevki başkadır. Bazı arkadaşlar hazır profiller satarlar onlarla vaktiniz...
  17. cem uludinc

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi Bu iyiymiş bak işte ama nereden bulunur bilmem. http://youtu.be/jIitXB68LXg http://youtu.be/tdvXGnHRmmE
  18. cem uludinc

Japonya Da İnternet Kafede Kalmak...

Ynt: Japonya Da İnternet Kafede Kalmak... Merhaba Blogunuzdan hikayenin tamamını gerçekten çok keyifle okudum elinize emeğinize sağlık bu arada bulduğunuz karnavalda ilginçmiş doğrusu orada olup canlı görmek lazım böyle şeyleri süpersiniz tekrar teşekkürler.

19. cem uludinc

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Bilgilendirme için teşekkürler.
  20. cem uludinc

Trafik Cezası İptali Mümkün Mü?

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Merhaba; İzmir-Antalya yolunda buna benzer bir şey başıma geldi. Çevirmede durdurdular radara yakalandığımı söylediler bende mümkün değil dedim telsiz ile anons yapıp doğrulattılar ve ceza makbuzunu kestiler. Ben imza atmayacağımı ve görüntülerin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri