Arama sonuçlarınız

1. cem uludinc

Nacizane Düşünce Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var.

Ynt: Nacizane Düşünce Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var. Bahadır bey teşekkür ederim ilginize dediğiniz gibi sanırım dizel ve manuel şanzıman benim için için daha doğru bir seçenek gibi gözüküyor.Aslında Galloperlara da bakıyorum ama düzgün ve bilindik bir araç bulmak çok zor umarım denk gider işim.

2. cem uludinc

Nacizane Düşünce Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var.

Arkadaşlar merhaba,daha önce 4*4 araç almadım 2.araç olarak ihtiyacım var ağır OffRoad yapmam genel olarak tekne çekmek ve kampa gidebilmek için düşünüyorum.Malum sitede bu aracı buldum ama tanıyan veya bilgisi olanlardardan düşüncelerini bekliyorum.Araç LPG'li bu araçlarda LPG tankı nereye...
  3. cem uludinc

Tatile Çıkacağım Sessiz Sakin Bir Yer Önerisi Mesela ..... ?

Ynt: Tatile Çıkacağım Sessiz Sakin Bir Yer Önerisi Mesela ..... ? İzmir Karaburun tek geçerim. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. cem uludinc

Satılık 3.2 frontera

Ynt: Satılık 3.2 frontera :-) HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. cem uludinc

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik Merhaba bende İzmir deyim 2000-2001 disco2 arıyorum ama nasip bakalım sizler içinde hayırlısı olsun. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. cem uludinc

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) ) Merhaba Maalesef en geniş pres 150cm buda size uygun değil 205cm lik parçayı pres yaptıramayacağız sanırım. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. cem uludinc

Uzunluk problem olmaz çünkü bahsettiğim presler merdane tipi ama genişlik 205 cm almaz sanırım ama yarın araştırıp size bilgi veririm. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cem uludinc

Üzüldüm bu işe sanırım sizin işinizi vakum kapak presi yapar yarın sorarım piyasadaki arkadaşlara .Preslenecek parçaların ebadı nedir bilgi verebilirseniz daha sağlıklı araştırma yapabilirim HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cem uludinc

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Ynt: Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik Başınız sağolsun.Merhuma rahmet kalanlara da sabır diliyorum. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. cem uludinc

Sayın frigo Eskilerden çalıştığımız Karabağlar inceler pres Hasan İnce işlere devam ediyormuş Beni şahsen tanımazlar ama düzgün esnaftır konuşup kendiniz karar verirsiniz size lazım olan soğuk prestir onlar bu işi çözer sanırım.inceler pres tel.535 815 35 49 HTC One S cihazımdan Tapatalk...

11. cem uludinc

Hemen eskilerden kimler kalmış yoklar sizinle paylaşırım. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cem uludinc

Öncelikle kolay gelsin Karabağlar'da boş oturan bir sürü presci var neden dış kaplamayı oralarda presletmiyorsunuz. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. cem uludinc

Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı

Ynt: Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı Oğuzhan beye katılıyorum siz resmen işin ticaretindesiniz ama burada olayı başka boyuttaymış gibi gösteriyorsunuz açık açık arkadaşlar ben ureticiyim secereli yavrularım var isteyen varsa fiyatı bu kadar deyin anlayalım ama öyle yok ben...
  14. cem uludinc

Paracord Bileklik

Ynt: Paracord Bileklik U bolt yada plastik klipsler hiçbiri burada yok. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cem uludinc

Paracord Bileklik

Ynt: Paracord Bileklik Paracord iplerinde Amerikan malını tercih etmenizi öneririm bağlantı malzemelerinide yurtdışından temin etmeniz gerekiyor ben hepsini çeşitli sitelerden satın aldım bilekleri kendim örüyorum hatta örme aparatı bile yaptım bir ara fotoğrafda paylaşım yaparım elimde...

16. cem uludinc

Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi

Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi Hayır taşıdığınız ürün ticari emtia olmayacak yani o aracınızı ticaret yapmak için kullanmayacaksınız. Örnek vereyim boyacılık yapıyorsunuz vergi kaydınız falanda yok ama bagajda kovalar fırçalar merdiven falan var 1 sefer yakalandınız evimi boyuyorum...
  17. cem uludinc

Satılık 110 Sw 300 Tdi Beyaz Defender

Ynt: Satılık 110 Sw 300 Tdi Beyaz Defender Hayırlı olsun bereketli satışlar dilerim. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. cem uludinc

Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi

Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi Gürkan bey 12 yıldır hususi olarak ticari araç kullanıyorum bu yazdıklarınızdan hız problemi hariç hiçbirisi ile karşılaşmadım boşuna evham yapmayın. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. cem uludinc

Garmin Gpsmap 60cs Barometre Gps Haritalı Su Geçirmez

Ynt: Garmin Gpsmap 60cs Barometre Gps Haritalı Su Geçirmez İyi satışlar Fiyatını da yazarsanız alıcı adaylarına daha net ulaşabilirsiniz sanırım. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. cem uludinc

Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Aynen bende o yüzden işi turboya devrettik ya

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri