Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. 6 ay önce 96 model samuraimi 9.500 liraya ankaradan birisine satmıştım.Sattıktan 1 ay sonra malum sitede 12.500 lira fiyatla satılığa çıktığını gördüm.İlandaki açıklamalarda bile benim araca yaptırdıklarım yazılıydı.Mesaj attım...

2. talkie77

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

Hayırlı olsun.Aracımı satıştan çekeyim artık ::)
  3. talkie77

Aracı hakettiği yere vitrine koymuşsunuz :)Gerçi orada çok duracağını sanmıyorum.Bu arada hala aracım satılmadı.

4. talkie77

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Satılık en güzel discolardan birisi bu.Takip
  5. talkie77

Fotolara bakmakla yetiniyorum,aracım satılmadı :) :)

6. talkie77

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) Fiyat performans oranı en iyi olan cross motorlardan birisi,belki de ilki.Etrafta çok sık görüyorum ve kullananlar hep memnun.

7. talkie77

Bir güncel de benden :)
  8. talkie77

ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ

Ynt: ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ DDIS olanlar dizel fiyat olarak biraz daha yüksek.2007 model ve sonrası var bildiğim kadarıyla.Ben 2006 model 2.0 LPG+Benzinli kullanıyorum.Dediğiniz gibi motoru biraz daha güçlü olsa çok daha iyi olacakmış.XL-7 modelleri geniş bagajlı.Dizel olanlarına...
  9. talkie77

Arabayı sattırıp sizin minik beyaz kelebeği aldıracaksınız bana :)

10. talkie77

ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ

Ynt: ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ Kendi kullandığım araç olan vitara için verilerim: 3-YAKIT 3 4-ARAZI DURUMU 5 5-VİTES 4 6-FİYAT 4 7-ŞEHİR KNFORU 4 8-ARIZA/BAKIM 4 9-2.EL SATIŞ 4 10-SAĞLMLIK 4 11-GENİŞLIKBAGAJ 3 12-GVENLİK 4

11. talkie77

Gezenbilir Uşak Grubu

Ynt: Gezenbilir Uşak Grubu Ad - Soyad:Tolga Keskin Doğum Tarihi Ve Yeri:Karahallı 1977 Memleket:Uşak Semt:Sivaslı İlgi Alanı:Doğa gezileri avcılık teknoloji Not:2006 G.Vitaram var.Ağır offroada uygun değil ancak doğa gezileri yapabilirim.
  12. talkie77

Acep benim Vitarayı satıp Patrol mu alsam :) Her girişimde başlığa bakıyorum :)

13. talkie77

grand vitara otomatik vites

Ynt: grand vitara otomatik vites Aracım 2006 model ve LPG'li.90.000 kilometredeyim şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.Ben aracımı benzinde kullanmayı düşünemiyorum,bir hayli fazla yakacaktır.Maliyet analizi yaparsanız iyi bir ust atarafından monte edilen kaliteli bir LPG kitinin size...
  14. talkie77

Araç güzel görünüyor.Alana satana hayırlı olsun
  15. talkie77

Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

Ynt: Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2 Bu araç hala nasıl duruyor anlamış değilim. Tekrar hayırlı satışlar :)

16. talkie77

Satılık - 1990 Model Çok Özel Tropper Magic

Ynt: Satılık - 1990 Model Çok Özel Tropper Magic TAkip diyelim.Hayırlı satışlar.
  17. talkie77

Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD

Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD Araç muhteşem duruyor.
  18. talkie77

Uşak'ta Off Road Yapacak Dostlar

Ynt: Uşak'ta Off Road Yapacak Dostlar Uşaktan ben varım.Ama aracım çok ağır offroad için uygun değil.

19. talkie77

ilk gps nasıl olmalı

Ynt: ilk gps nasıl olmalı Etrex H modelini aldım.Pillerin yaklaşık 16-17 saat gittiğini biliyorum.Kalem pille çalıştığı için yedek pil taşıma avantajı var.
  20. talkie77

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR Süper loto devretti.Umarım haftaya alırım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri