Arama sonuçlarınız

1. whiteagle

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam sinirlenmeyin rahat olun. Yaptığınız çalışmayı burda kimse küçümsemez. Oldu da densizin biri çıkarda küçümsemeye kalkarsa zaten gerekli cevabı çok iyi verisiziniz eminim. ilk günden beri paylaşımını takip ediyorum. Burda yapılan yorumları öz...

2. whiteagle

45-50000 TLye araç tavsiyesi

Ynt: 45-50000 TLye araç tavsiyesi Hayırlı olsun.
  3. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Kesinlikle mantıklı düşünüyorsunuz. Araç sonuçta düz yolda gitmek için tasarlanmış bir araç gibi görünmüyor. Şaban ustam Yaklaşma yada uzaklaşma açışından çok arkadaşın bassettiği gibi çarpma yada atmalarda meydana gelecek sıkıntılar oluşabilir. Yinede...

4. whiteagle

toyota 3y

Ynt: toyota 3y ingiltereden
  5. whiteagle

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? Öncelikle hoş geldiniz. Tecrübeleriniz ve araştırmanız sizi kullanım amacınıza göre duğru aracı seçmenize yardımcı olmuş. Forumda VX100 kullanan arkadaşlarımız var onlar sitediğiniz bilgiyi detaylı olarak aktaracaklardır.

6. whiteagle

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Satan devlet babaya ve Alana hayırlı olsun.

7. whiteagle

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! Yapılan manevrada aracın lastikten çok diğer dinamiklerinde sorun olduğu belirgin. Lastiklerde sorun olmuş olsa sonuç daha daha farklı olabilirdi. Sonuçta bu araç seri üretimden geçmiş bu testin ne olursa olsun yapılması gerekiyordu. Jeep...
  8. whiteagle

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Aracın kaça gideceğini merak ediyorum. Alan şimdiden hayırlı olsun.
  9. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Canavar ortaya çıkmaya başlamış.

10. whiteagle

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! Aynı sınıftaki Rakiplerinin seviyesinde olması yeterli olurdu.

11. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Maşallah çok iyi gidiyor.
  12. whiteagle

Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım

Ynt: Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım iyi günlerde kullanın. Aldığınız aracın fiyatı çok çok iyi. İçinize sindikten sonra dediğiniz gibi kimin ne demesi önemli değil.

13. whiteagle

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Burnu uzun sağdan direksion araçların hemen hepsinde vardır. Şöför sağda olduğundan sol taraftaki kör noktayı görmek ve sola yanaşmalarda kullanılıyor.
  14. whiteagle

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Maşallah .Mükemmel Araç hakkında birazda bilgi verirseniz memnun olurum.
  15. whiteagle

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Delicayı türkiyeye nasıl getirebilirim düşüncesindeyken şans eseri sahibinden.com da trabzonda ilana çıktı. araç ingiltereden gelmiş gümrüğe bırakmışlar. ben gümrükten alandan aldım. araç sağdan direksion ama çok...

16. whiteagle

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Ben çok aramıştım sonunda buldum :) Delica tam kamp aracı ağır arazi sanzımanıda mevcut olduğundan kamp alanlarına rahtlıkla ilerliyebiliyorum. Önümüzdeki sezona kısmetse tam donanımlı kamp aracı haline getireceğim...
  17. whiteagle

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? 2008 H1 Arkadaşımda var iş amaçlı kullanıyor. Genelde üzerinde sürekli yük bulunur. Ara sızra 3.80m bot + romork + 5 kişilik dalış malzemeleri ile uzun yola gideriz. Motor 165 HP yokuşlarda o yüke rağmen banamısın...
  18. whiteagle

Ayna Mahruti için Geri Sayım; Yurtdışını Unutun

Kullanılan metalin içeriği hakkında bilgi paylaşabilirmisiniz.

19. whiteagle

Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Güncel Kaplamalar güneş ve sıcaktan kabardığı için söküp Kaput ve tavanın boyanması. yada tekrar kaplanması benden.
  20. whiteagle

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

Alana, Satana Hayırlı olsun. Güzel araç aldınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri