Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Şaban ustam sinirlenmeyin rahat olun. Yaptığınız çalışmayı burda kimse küçümsemez. Oldu da densizin biri çıkarda küçümsemeye kalkarsa zaten gerekli cevabı çok iyi verisiziniz eminim.
ilk günden beri paylaşımını takip ediyorum. Burda yapılan yorumları öz...
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Kesinlikle mantıklı düşünüyorsunuz. Araç sonuçta düz yolda gitmek için tasarlanmış bir araç gibi görünmüyor.
Şaban ustam
Yaklaşma yada uzaklaşma açışından çok arkadaşın bassettiği gibi çarpma yada atmalarda meydana gelecek sıkıntılar oluşabilir. Yinede...
Ynt: VX 100 Sahibi olmak ?
Öncelikle hoş geldiniz.
Tecrübeleriniz ve araştırmanız sizi kullanım amacınıza göre duğru aracı seçmenize yardımcı olmuş.
Forumda VX100 kullanan arkadaşlarımız var onlar sitediğiniz bilgiyi detaylı olarak aktaracaklardır.
Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!
Yapılan manevrada aracın lastikten çok diğer dinamiklerinde sorun olduğu belirgin. Lastiklerde sorun olmuş olsa sonuç daha daha farklı olabilirdi. Sonuçta bu araç seri üretimden geçmiş bu testin ne olursa olsun yapılması gerekiyordu.
Jeep...
Ynt: Nasipse Frontera 2.2 GLS alacağım
iyi günlerde kullanın.
Aldığınız aracın fiyatı çok çok iyi. İçinize sindikten sonra dediğiniz gibi kimin ne demesi önemli değil.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Burnu uzun sağdan direksion araçların hemen hepsinde vardır. Şöför sağda olduğundan sol taraftaki kör noktayı görmek ve sola yanaşmalarda kullanılıyor.
Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?
Delicayı türkiyeye nasıl getirebilirim düşüncesindeyken şans eseri sahibinden.com da trabzonda ilana çıktı. araç ingiltereden gelmiş gümrüğe bırakmışlar. ben gümrükten alandan aldım. araç sağdan direksion ama çok...
Ben çok aramıştım sonunda buldum :) Delica tam kamp aracı ağır arazi sanzımanıda mevcut olduğundan kamp alanlarına rahtlıkla ilerliyebiliyorum. Önümüzdeki sezona kısmetse tam donanımlı kamp aracı haline getireceğim...
2008 H1 Arkadaşımda var iş amaçlı kullanıyor. Genelde üzerinde sürekli yük bulunur.
Ara sızra 3.80m bot + romork + 5 kişilik dalış malzemeleri ile uzun yola gideriz. Motor 165 HP yokuşlarda o yüke rağmen banamısın...
Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf
Güncel
Kaplamalar güneş ve sıcaktan kabardığı için söküp Kaput ve tavanın boyanması. yada tekrar kaplanması benden.