Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Tabiki haber veririm selim. Çok uzun ve geniş kumsalı var ufak kum tepeleride. Araçlar la da güzel eğlenilebilir.
Aç kalmayacağımız kesinde balık çıkıp çıkmyacağı kesin değil :)
ömer abi Nisan ile Ağustos ayı arasında kalkan balığı yumurta döker. Eylül - ekim gibi balık kıyıya daha çok yanaşır. O zaman kıyıdan 50 metre açıklarda avlanabilir. Ekim ayında kamplı olarak gidecem. zamanını burdan duyururum.
Ömer abi Kalkan zamanı yaklaşıyor. Kefken, cebeci taraflarında güzel kankan çıkıyor otaraflara kamplı bir organizasyon iyi gider :)
Ynt: (İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen?
israil sazanı yüzünden sazan avcılığını bıraktım. Baş belası bir popilasyonu var.
Hatırladım o geziyi. Güzel gündü :) Çekmeköy tarafların a rampalar dik olduğundan yağmurlu havalarda bayağı zorluyor.
Ynt: (İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen?
Aşağıdaki link inceleye bilirsiniz.
Sazan için güzel meralar var.
http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7660&highlight=ihsaniye
Ynt: Honda HR-V
Yaz, kış motordan antifirizi eksiltmemiş. hararet yaptmamamış, 5000 devir üzerinde çok fazla kullanmadıysa. motor şuanda yağ yakmıyorsa. Sizde araca bakarsanız 400.000 km üzerini görürsünüz.
Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)
Aynen dediğin gibi Selim. Parukurun durumuna bakarak belki delicayla katılırım. Sen kuzukiyi parkura indirmeyecekmisin ?
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Binali abi gelmeyi çok istiyorum ama kısmet olmuyor. İşler biraz yoğun istediğim zaman çıkamıyorum. :(
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Bu hafta sonu Klimli koyunun sağındaydım.
Issız bir yer gelen gideni yok. iski yolu üzerinden gidildiği için normal 2x araçlar için biraz zorlu yol.
Kıyı taşlık denize girmek için pek iyi olmayabilir ama araçlar suya kadar inebiliyor...
Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ?
Yazdıklarınız arasında
Defender. yada niva. Tepe tepe kullanırsınız.
Jeep ve nissanda Sorun yaşama olasılığınız daha fazla.