Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilterede arkadaşlarım var eski araçları hurdacıya bırakırken araç çalışıp yürüyorsa hurdacıdan para alıyorlarmış araç çalışmıyorsa hurdacıya para vermek zorunda kalıyorlarmış. Bizim için cennet :) Sıfır araç ve parçalar daha pahalıymış (ithal araçlar)
Ekonomik ömrünü tamamlamış olayına çok...
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.
Adnan abi bildiğim kadarıyla bu modelden fazla yok. Kasaya uyum olarak snorkel uyacak araçsayısı var fakat aynı motoru kullanan araçlardan fazla yok.
Ynt: Hurdacılar ,yedek parçacılar ve ustalar.
Konu güzel ama kötü amaçlı kullanılabilir. Yada yanlış anlaşılmalardan dolayı yargısız infaz durumuna düşenler olabilir.
Rica ederim ne demek.
Stokttaki modeller malesef uymayacak gibi duruyor. Uyan modeli "SS75HF " olması lazım.
Haluk beyin aracının motoru 2H olduğundan ona göre bir snorkel hava filtre bağlantısı gerekir.
http://www.safarisnorkel.com/docs/snorkel/toyota.htm
burdan 70 serisinin "71, 73, 75, 78 & 79 series Narrow Front Landcruiser" içinden motor kodalarına göre bakarak bulabilirsiniz. Resimleride mevcut.
Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)
Güzel resimler. Tam olarak nereye gittiniz. Diğer postta ömer abnin gömderdiği fotoğrafı elmalı kıyılarında hiç görmedim.
Burası ilan bölümü değil farkınayım :)
ilan bölümünün kullanışzılığından dolayı burya koyuyorum. En fazla l200 cü burda olur herhalde.
Fiyat 900 TL pazarlık yapılır. 16" mt lastik takımıyla veya iyi durumda viçle takasa girilir.
532 5977045 ilhan
Gezenbilir ilan linki...
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri
Selim fotoğraf konusunda kayınçoya iyi eğitim vermissin.
Görseller ve her zamanki gibi anlatımın mükemmel. Teşekkürler
Haluk bey Malesef elinizdeki snorkel sizin arca uymaz. Elinizdeki snorkel farklı kasaya attir. 73 serinin de kıtalar arası üretim farklılıkları var. Aracın plaketindeki kasa ve modeli belirten kodla uygun snorkel temin etmeniz daha kolay olur.
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Çilingoz güzel bir koy fazla büyük değil . Orman ve deniz arasında kumsal var. Küçük bir tatlı su denize doğru yağışlı havalarda dökülüyor. Yaz aylarında genelde kumlar tatlı suyun akışını engelliyor. Size yolu tarif edebilirim...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Hakan çilingoz güzel yer ama oralara gitmişken biraz daha ilerleyin kastroya gidin. Kastro daha güzel.
O taraf da olurda denize girmek iserseniz dalga varsa belinizi geçen yerlere gitmeyin. Agustos 15 den sora karadeniz...