Arama sonuçlarınız

1. whiteagle

yardım

Ynt: yardım Ben kafanızı daha da karıştırayım. Kışa şase pajerolar hep hoşuma gitmiştir. 119507121 ilannumarasını değerlendirin derim. aracı bilmem tanımam. ama promlemsiz ise alınabilecek araçlardan.

2. whiteagle

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) 100 kasa ya ilave yapmışlar.
  3. whiteagle

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Önce müsteri memnuniyeti sonra diğerleri. Bencede ilgili firma yanlışı kendisine yapmış oldu.

4. whiteagle

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Geçmiş olsun gelişmeleri merak ediyorum. Bazen işimiz düşüyor. Simdi den sonra ona göre haraket ederiz.
  5. whiteagle

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Saban usta senin araç sadece dik çıkışlarda biraz zorlanabilirdi. Ama diğer bölgelerde güle oynaya geçeceğinden eminim.

6. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Güzel çekim olmuş. Şaban usta dün Humo oto trial yarşlarındaydım. Araçlar parkurdayken seni ve aracını parkurda hayal ettim :) Tam senin araçlık parkurdu inşallah ilerleyen zamanlarda yarışlarda görürüz.

7. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta Maşallah. Arkadaşın dediği gibi araç yardıra yardıra gidiyor. Lastik seçiminin ne kadar doğru olduğunu videolar gösteriyor. Portal aks projesinide yapacağından adım gibi eminim.
  8. whiteagle

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Sayın arkadaşım bu mesajla topiği gereğinden fazla kirlettiğini, aynı şekilde bende burdan cevap yazarak kirlettiğimin farkındayım. Özelden mesaj atacaktım ama vazgeçtim. Bir çok konuda bu mesajı yazdınız gereksiz. Nokta yada virgül konulmasından rahatsızlık...
  9. whiteagle

Mitsubishi Delica Spacegear (L400)

Ynt: Mitsubishi Delica Spacegear (L400) Gezi ve kamp için ideal bir araç Parça sıkıntısı var ama yurtdışından alıyorum. Çoğunlukla Japonyadan orjinal parçalar geliyor. Delica ile ilgili ne istiyorsanız sorabilirsiniz.

10. whiteagle

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) Aracın Biri bu ilandaki diğeri Bende :) Parça sorunu ben hiç yaşamıyorum. Ucuz olsun diye direk yurt dışından alıyorum. Ama içerde parça sorunu yaşanabilir. Motor ve şanjıman pajero modelleri ile aynı. difler aynı.

11. whiteagle

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Örnek aldığınız resimleri görünce. yaptığınzı iş Amacınıza uygun olarak gayet başarılı görünüyor.
  12. whiteagle

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) Günaydın Evet dediğinizi gibi sağdan sola dönmüş.

13. whiteagle

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) Delica L400 isteyen kaçırmasın. Bildiğim araç. Tanıdığım araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-4x4-mitsubishi-delica-speca-gear-117899778/detay/
  14. whiteagle

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Foruma yaptığınız çalışmayı paylaşmak için girmişsiniz. Teşekkürler Eleştiri her zaman aşırıya kaçmayacak şekilde olmalı. Eleştiri olmazsa yapılan işteki eksikliği göremezler. Bu proje sizi tatmin edebilir künkü kafanızdakilere uygun birşey çıkartıyorsunuz güzelde...
  15. whiteagle

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Allah kolaylık versin. Başlangıç için güzel görünüyor. Ne amaçla kullanılacak? araç haraket halindeyken sağa ve sola yatmalarda zincirin duruş pozisyonu değişkenmi ? ben sabit gibi gördüm sorun çıkartmayacakmı ?

16. whiteagle

Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti..

Ynt: Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti.. Resimleri göründe yazmadan edemedim. Snorkel yoksa Su geçişlerinde çok dikkatli olun. Hava emiş kanalı panjurun hemen üstü kaputun altında olduğundan motora su alma riski çok fazla oluyor.
  17. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Yavuz bey defender aktarma kutusu. Ortaya çıkan güçteki mukavemeti nasıl olur. Defender kutusu ile değişim daha mantıklı geliyor.
  18. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta araç mükemmel. Tırtıl gibi gidiyor yere çok sağlam basıyor artikulasyon harika. aracın dif oranı değiştikten sonra bu performasın çok çok daha iyisi olacak. Hele daha güçlü bir motorla bu aracı düşünemiyorum. Ellerine sağlık. Helezonlarda...

19. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta Aşağıdaki sitelerden bakıp. Hangi model uygunsa bana bildirirsen eline geçiş maliyetini söyleyebilirim. ABD de arkadaşım var direk adresine gönderebilir. Aracın japon olsaydı nokta atışı yapardım ama malesef japon harici bilgim yok...
  20. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta araç için uygun oran 5.29 görünüyor. 4.88 aracın durumuna düşük gelir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri