Arama sonuçlarınız

1. sefa55

FİAT SEDİCİ 4X4

Ynt: FİAT SEDİCİ 4X4 http://www.youtube.com/watch?v=YTvlS6NOL4Y&feature=feedf SX4'ÜN 4*4 modelinin en sevdiğim test videosu

2. sefa55

Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011) Resimlerde gördüğüm kadarıyla araçların çoğunda AT tipi lastikler var. Bu lastiği kış lastiği ile kıyaslayabilir misiniz? Gezide kış lastiği kullanan araç var mıydı? Karda zincire ihtiyaç duyurmayacak lastik tipi AT,MT mi kış...
  3. sefa55

BİM'den ucuz navigasyon cihazı

Ynt: BİM'den ucuz navigasyon cihazı Medion Gopal E4145'i şu anda inceliyorum. Bilgisayara ürün ile beraber verilen cd'yi kurdum. Başarsoft 2010.9 sürüm harita var. Yaklaşık 30 saniyede uydularla bağlantı kuruyor. Sirfstar 3 gps alıcı var. Ses çıkış miktarı 5-6 kademe olarak ayarlanıyor ve bana...

4. sefa55

duster ile karda ufak bir gezi.

Ynt: duster ile karda ufak bir gezi. Fabrika çıkışı Continental M+S lastikleri mi kullandınız? Zorlandığınız zemin buzlu muydu?
  5. sefa55

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit Erkan ustam size de 42. sayfada Jimny ve Duster'ın detaylı karşılaştırma yazınız için teşekkür ederim. Lastikleriniz kış lastiği mi, 4 mevsim lastiği mi? 2wd ile karlı yokuş çıkma tecrübelerinizi yazar mısınız? Olduğu yerde patinaja mı düşüyor, iyi kötü...

6. sefa55

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Kahraman 1520 ustam tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Accent Era dizel araç kullanıcısıyım. 4 tekerde de Lassa kış lastiği var. Yokuş çıkarken 10-15 cm arası karda araç patinaja kalıyor ama yine de çıkıyor. Toroslardaki 20-30 cm. karda çekilen fotoğraflara...

7. sefa55

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Karlı bir yokuşta durup 2wd konumunda çıkmaya çalışınca ön tekerlerin patinaja düşüp yerinde saydığı bir konumda auto moduna geçince rahat çıkıyor mu? Lock konumu gerekiyor mu?
  8. sefa55

Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009)

Ynt: Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009) Altuncu ustam Vitaranızda kullanıdığınız lastik kış lastiği midir? Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla zincir takmaya gerek kalmamış. Lastiğin marka ve model adını yazar mısınız?
  9. sefa55

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Aracın arkasında 4WD yazması gerekmiyor mu?

10. sefa55

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Hrv kullanıcıları merhaba. Size 2 sorum var. 2004 model Hrv almaya niyetim var. Direksiyon üzerindeki bu düğmeler ne işe yarıyor. Ayrıca buzlu,karlı yokuş inişlerde yeni nesil suvlar yokuş iniş sistemleri kullanıyor. Hrv'de 1. vites de yok, yani motor freni de kullanılamıyor. Bu...

11. sefa55

FİAT SEDİCİ 4X4

Ynt: FİAT SEDİCİ 4X4 bu araç Suzuki sx4 ile tamamen aynı fakat sx4'te 4wd seçeneği yok. 4*2 olarak satışa sunuluyor. Aslında günümüzde 2wd,auto ve 4wd lock seçimi yapılabilen az sayıda suv var. 2. el fiyatları da bana uygun görünüyor fakat acaba bu aracın yedek parçaları kolay bulunur mu...
  12. sefa55

Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Merhaba. Yaptığınız çamurlu arazide yokuş çıkma, çakıllı taşlı yokuşı çıkma, 20-30 cm çamurdan çıkma karşılaştırmalarında 2003 model mi, 1999 model mi daha başarılı?

13. sefa55

Crv'nin diferansiyel kilidine ihtiyacı var mı?

İç görünüm 2002 model,iç görünüm
  14. sefa55

RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı?

Ynt: RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı? 2004 ve 2005 modelleri inceliyorum
  15. sefa55

Crv'nin diferansiyel kilidine ihtiyacı var mı?

Arkadaşlar 3-4 ay içinde suv araç almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Crv'de diferansiyel kilidi yok. Özellikle Crv ve farklı suv araçları kullanmış deneyimli arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. Terios, X-Trail, Vitara gibi araçlarda diferansiyel kilidi var. Crv'nin Awd sistemi aynı işi...

16. sefa55

RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı?

Arkadaşlar 3-4 ay içinde suv araç almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Rav4'te diferansiyel kilidi yok. Özellikle Rav4 ve farklı suv araçları kullanmış deneyimli arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. Terios, X-Trail, Vitara gibi araçlarda diferansiyel kilidi var. Rav4'ün Awd sistemi aynı işi...
  17. sefa55

Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür... Yardım için teşekkürler
  18. sefa55

2000 Model CRV Kar (Snow) Video

Youtube'de izleyebileceğiniz 2 güzel snow video

19. sefa55

Tuscon 2006 Kar (Snow) Video

Youtube' e girip tucson & snow yazın ve bu keyifli kar ile mücadele videosunu izleyin
  20. sefa55

4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

Ynt: 4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım Arkadaşlar video eklemeyi nasıl yapıyorsunuz.Adım adım nasıl yaptığınızı yazar mısınız?Ben de eklemek istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri