Arama sonuçlarınız

1. sefa55

2008 1.3 Teriosa 205/80/16 MT serisi lastik taktım. İlk görüşlerim.

Ynt: 2008 1.3 Teriosa 205/80/16 MT serisi lastik taktım. İlk görüşlerim. Bende 1500 cc modeli var. Terios 1300 cc güçsüz bir araç. Derin kara girince ağır devir ihtiyacı duyacaksınız ama maalesef ağır devir olmadığından sürekli araç devirden düşecek, bu durumda sık sık debriyaj kullanacaksınız...

2. sefa55

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Hasan ustam merhaba. Kar offroad'u sever misiniz? Ben kış sezonunda asgari 4-5 kar gezisine katılıyorum. Arazi araçları ile karlı yollarda dolaşıyoruz. Sizde böyle bir hobi var mı?
  3. sefa55

Terios 1998 - nissan terrano

Ynt: Terios 1998 - nissan terrano Terios'un eski ve yeni kasalarda ağır devir yoktur. Ben hafif arazi, yayla gezileri, 30-40 cm karda kullanıyorum. Televizyonda gördüğünüz offroad gruplarının daldığı derin çamurlarda debriyaj balatasını sıyırır. Suzuki Vitara vergi avantajı ve ağır devir ile...

4. sefa55

Terios - 2008 Gold Hakkında Görüşleriniz

Servis ve yedek parça hizmetleri devam ediyor. Yedek parça ise istediğiniz anda bulamıyorsunuz. Debriyaj balatası sıyırdığında sipariş süreci ile birlikte 5 gün sonra parça elime geçti. Daihatsu'nun İstanbul'da deposu var, parçalar oradan geliyor. Yedek parça fiyatlar pahalı Debriyaj balata seti...
  5. sefa55

2004 g.vitara arb air diff. kilit

Ynt: 2004 g.vitara arb air diff. kilit Mehmet Becce'deki arka diferansiyel kilidinin özelliği nasıl? Havalı mı elektrikli mi, içeriden basılan bir düğme ile mi devreye girer, çıkar vb?

6. sefa55

TERİOS'A AĞIR DEVİR

http://www.youtube.com/watch?v=GFRrtZxiWPw Arkadaşlar seyrettiğim videoda Terios'a ağır devir takılmış. Benim de zaten aracımla ilgili şikayetim buydu. Kara saplanan bir aracı kurtarmak, taşlı yokuş tırmanırken, kürtükten kurtulmak için ağır devir şarttı. Maliyeti 1500 TL'yi aşmazsa ben de...

7. sefa55

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero O halde standart bir Discovery kar Off road'da 1-2 teker patinaja düşse araç kalır.
  8. sefa55

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Discovery 2'de arka diferansiyel kilidi var mıdır?
  9. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Aracımın eksikleri var. Öncelikle ağır devir yok. 5 ileri manuel vitesli. Motor gücü de 5 kişi olunca yokuş çıkarken yetmiyor, asgari 1800 cc 125 hp dizel olmalı. 1 yıl sonra aracımı 2000 cc dizel 4X4 araçla değiştirmeyi düşünüyorum.

10. sefa55

Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?.. 2. nesil Terios'ta otomatik viteste hangi konumlar var? D,R,L var galiba. Peki 2 var mı?

11. sefa55

1. Nesil Terios Yolcu Kapasitesi

Ynt: 1. Nesil Terios Yolcu Kapasitesi Bende 2008 model 1500 cc Terios var. Araçta ağır devir olmadığı için 4 ay önce kürtüğe saplandığımda aracı ileri geri zorlattım ve debriyaj balatası sıyırdı,işçilik dahil 650 tl masraf çıkardı. 2. nesil Terios'un hakkı asgari 125 hplik bir motor. Albea...
  12. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları 3 Mart 2012'de Alaçam-Kızlan arasında yaptığım gezinin fotoğrafları.

13. sefa55

Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler Yaylara koyduğunuz takozların ön ve arka aynı kalınlıkta olması mı iyi olur ya da arkaya 3 cm, öne 4 cm vb. farklı kalınlıkta takozlar mı koymalı? Çünkü arkada yere en yakın nokta 20 cm'den fazla, önde ise 20 cm'den az.
  14. sefa55

4X4 araçlara yönelik Samsun'un yüksek kesimlerinde kar gezisi organize edelim.

Ynt: 4X4 araçlara yönelik Samsun'un yüksek kesimlerinde kar gezisi organize edelim. 12 Şubat 2012'de Vezirköprü Offroad klübü Kunduz Yaylasına kar gezisi düzenleyecek. Alaçam'dan kalkıp Vezirköprü'ye gitmeyi düşünüyorum. Katılmak isteyenler Vezirköprü Offroad kulübü ile ya da buradan haberleşelim.
  15. sefa55

Daihatsu Terios 1.3 ile 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk.

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 ile 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. 2008 model 1500 cc manuel vites şehirdışı 100 km'de 9 litre lpg tüketti

16. sefa55

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 Sizleri takdir ediyorum. Çok heyecanlı bir etkinlik. Araçlarda kullandığınız lastikler kış lastiği mi? At, Mt lastik mi?
  17. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Önceki aracım Hyundai Accent'ti. İlk 4X4 aracım Terios oldu. Aracımın motor avantajı var. 1500 cc, 105 hp.
  18. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Bugun ilk defa gideceğim bir güzergah çizdim. Alaçam'dan Yoğunpelit köyüne oradan Vicikler köyüne sonra da Kızlan'a. Güzergah 25 km. fakat 2 saatte gidiliyor. Geçtiğim yolların çoğunda tekerlek izi bile yoktu. Navigasyon cihazında bile yol görünmüyordu. Son durak...

19. sefa55

Karda Daihatsu - Terios Keyfi

Macit ustam videolar da bekliyoruz. Şöyle zeminde 20-30 cm. kar olacak, yokuş tırmanırken falan...Karşılaştırma videolarına da bayılırım. Karlı zemin yokuş yukarı binek otomobilin,4X4 aracın ve Terios'un karşılaştırma videosu.
  20. sefa55

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Kanımca sertleşmiş karda(bembeyaz yol) hava sıcaklığı -5 iken yokuş çıkarken sizin araç patinaja düşer. Doğru mudur?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri