Arama sonuçlarınız

1. c@n

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? ben eski bir 600F ve Yaklaşık 1 bucuk yıllık bandit S sahibi olarak sana 2 motorumuda tavsie ederim ama ben bandit s kullanımı kadar rahat motor kullanmadım 600 F kadarda sevimli ve konforlu kullanıma sahip bir motor kullanmadım yanlız allah korusun park...

2. c@n

hilux alçaltma ve lastik seçimi

Ynt: hilux alçaltma ve lastik seçimi dağ taş tepe gibi sarp arazilerde artık eski performansını beklemeyin aracınızın eskiden arazi şartları çok iyi iiken şuan arazi şartları değişicektir buna dikkat edin kurtarma icin gittiğinizde artık aracı daha erken terk edip yürüyerek gitmeniz gerekicek...
  3. c@n

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. gres icinde tavsiem molibdenli gres olmasından yana

4. c@n

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana size katılıyorum difransiyel klidinin yeri ayrı artikülasyonun yeri çok ayrı heh tam kaldık dediğim yerlerde bizi çıkaran diff lock oluyor artık devrilicez dediğim yerde artikülasyon sayesinde ayakta durduğumuzu görüyorum
  5. c@n

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana 21 ci resim ila 29 resime bakınc anlıyorumki özünde şehirli asi çocuk ruhu gördüm jipinizde çünkü artikülasyon sıfırdı yaaaa

6. c@n

Araç Muayenede Renk ve HardTop Sorunu

Ynt: Araç Muayenede Renk ve HardTop Sorunu deniz abi çift renge giriyor problem oluyor eğer şansın varsa 1 kat gövde renginde boya sonra bir kece gecin üzerinden mat siyaha cevirin adama anlatamıyorsun bu hartop onçin farklı renk oda diyorki 3.20 ci de de hartop var ama gövde rengi...

7. c@n

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Kirisun PT 558 http://www.kirisun-turk.com/Urunler/PT_558.htm HYT tc446 http://www.hyttr.com/category.asp?CatID=104
  8. c@n

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Kanunlara göre bu tip telsizin ruhsatı olması ve sizinde Kullanıcı belgeniz olması gerekir komutanım yanlışmı Askere giderkençok iyi araba kullanmasını biliyor olmamıza rağmen sivil ehliyetimizde var iken askeri ehliyet almamız...
  9. c@n

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Reha beyinde dediği gibi Bu telsiz amatör lisansı ister onun haricinde ruhsat ister Uhf tüm frekans bantları (yasal kullanıma açık olanları kullanabilirsiniz pmr frekanslarını) Vhf de de tüm frekanslarda gönderme ve alma yapabilir...

10. c@n

Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI kaçırılmıcak fırsat arkadaşlar 2 el cep telefonları ile takas düşünülür. Sıkıldım telefonumdan onun icin satılık veya takaslı

11. c@n

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI 0532 764 45 60 telefondan bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar
  12. c@n

2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu video çekmekten jvc marka cihaz 2gb hafıza kartı oo iş tamam bahsettğim olay bu bir çok yarışda kupalara sahip olan birisi olarak videolarımı arşiv yapmak mutluluk veriyordu bana ;)

13. c@n

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI fener dememek gerekir maşallah projektör kaçmış icine sanki
  14. c@n

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI teşekkür ederim
  15. c@n

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI 2.el temiz bir samsung c3510 Genoa ile %100 takas edebilirim ve cep telefonları ile takas düşünülür

16. c@n

Ynt: Samsung B2100 Niagara (Suya Şoka Dayanıklı) - SATILDI nden satıyorsun derseniz en fazla 1 telefonu 4 ay kullanabildim oda blackberry idi İBB trafik ve Navigasyon un hatırına
  17. c@n

arkadaşlar 14.01.2010 da almış olduğum TELPA garantili SAMSUNG NİAGARA B2100 CİHAZIMI SATIYORUM faturası garanti belgesi ve tüm kutu iceriği ve kutusu ile birlikte satılık Çok güzel ve çok şık bir telefon aktif olarak telefon kullanmama rağmen 3 gün süre ile bataryası gidiyor kulaklığının...
  18. c@n

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu benim bahsettiğim aracımda ön de kamera arkada kamera vardı makasa girdiğimde ne kadar mesafe ile giriyorum ordan takip ediyordum çok faydasını gördüm istanbulda tamir icinde dediğim gibi elmadağ taksim de sezen elektronik halil usta gözün kapalı teslim...

19. c@n

Araç Muayenesi Hakkında...

Ynt: Araç Muayenesi Hakkında... muayenede vinç problem değil tabi dışa çok çıkık ve sivri ucları yok ise diğer turlü tampona gömülü ise hafif kusurlu muayne onayı alırsınız ve 2 yıl problemsi gezersiniz
  20. c@n

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu eğer oralarda yaptıramaz iseniz google dan taksim elmadağ daki sezen elektroniği aratın halil beyi bulun teyibi kargolayın halil bey ölü teyibe can verir ben 1 yıl kadar double din kullandım 1.000 2.000 tl gibi buyuk paralar vermeden aktepeden aldım hatta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri