Arama sonuçlarınız

1. reel eksen

Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010)

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Gezi

2. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Gezi
  3. reel eksen

Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu 14 Kasım 2010 Pazar Günü Geziye Katılacaklar ve Hediyeleri: 1- Sedat Bakır-Mitsubishi Pajero- 4’lü Ocak Seti ve bir adet mutfak tüpü 2- Erdinç, Aliye Ediboğlu-Ford Ranger-Çocuklara, anneye, babaya kıyafet-Elektrik Süpürgesi-Uydu Alıcısı...

4. reel eksen

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu Arsal, Erhan ve Menderes Hocama katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bana iletilen emanetleri konu başlığı altında yazacağım. Erhan Hocam sanıyorum bu pazar dalışa gidiyor, Arsal Hocamızda nöbetçiydi...
  5. reel eksen

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu OFF ROAD TARİHİ ve PARKUR DEĞİŞTİ !!!!!! Bugün en az 7 araç sahibi arkadaşımız bana telefonla ulaştı. Pazar günü çeşitli nedenlerle gelemiyorla. Ama bir sonraki pazar olur ise katılabileceklerini beyan ettiler. Ayrıca; Off road...

6. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Arkadaşlar bu sorumluluk off-road turunda hep birlikte olalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64136.0;topicseen

7. reel eksen

Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

Ynt: Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi Arkadaşlar bu sorumluluk off-road turunda hep birlikte olalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64136.0;topicseen
  8. reel eksen

İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar)

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Arkadaşlar bu sorumluluk off-road turunda hep birlikte olalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64136.0;topicseen
  9. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Arkadaşlar bu sorumluluk off-road turunda hep birlikte olalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64136.0;topicseen

10. reel eksen

Herkese selamlar, Sedat Bey, son iki Pazar günü off-road yaparken tesadüfen tanıştığı bir aileden bahsetti. Ben de sizlerle paylaşmak istiyorum. Sedat Bakır (Gezenbilirde ki kullanıcı adı:küçük Ağa): İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi, çok...

11. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Hasan Bey ne yaptınız :o 1.700 m'lik rakımdan kilometrelerce, korkuluksuz dar bir balkonda gider gibi aşağılara süzüldük. :) Haftada bir böyle gezilere katılırsak, spor salonuna gerek duymadan ciddi kas kütlesi yapabiliriz. Bu...
  12. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Ağam ne kadar ciddiye aldın şakaları mı ;D Sizin katıldığınız ilk gezide Karamağara’nın enfes manzarasında lakabınızın nereden geldiğini bana açıklamıştınız. Ne yalan söyleyim, Tarık Buğra’nın sadece ismini duymuştum. Daha sonra...

13. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Geziye Katılacaklar: 1- Hasan Çolakefe ve Ailesi - Suzuki Jimny 2- Erdinç, Aliye Ediboğlu ve Arkadaşları - Ford Ranger 3- Mustafa, Ayşegül, Emincan ve Paşa - Grand Cherokee 4- İlter ve Aylin Karataş - Suzuki Vitara 5- Özgür ve...
  14. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) :D :D :D Bu sefer masraftan kaçmayacağım çaya Eurodiesel ve Castrol Motor Yağı ekleyeceğim ;D Sedat Bey, benim kullanıcı adımda ağa :) yazmıyor ama, benimle yolculuk yapanlar bilir, ekipten unutan olabilir diye, ben gezilere 10...
  15. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Yaşar Hocam bu konu ile ilgili bir konu açsanız hiç fena olmazdı. Kasım boyunca almak isteyen arkadaşlar açtığınız konu altında isimlerini yazarlar ve Aralık gibi hayırlardık :) Örnek olarak; Hadi arkadaşlar pamuk eller telsize...

16. reel eksen

Yok mudur Yeni Gezi Planları?

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? Selamlar Can Bey, Hatay Gezenbilir Grubu olarak, hemen hemen her hafta bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Bu pazar ( 31.10.2010) günkü aktivitemizi aşağıdaki linkte görebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63775.0 Geçen pazarki (24.10.2010)...
  17. reel eksen

İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar)

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Selam Yılmaz KPSS sorularının cevap anahtarını özelden sana mesaj atıyorum ;D Ama tartışmalı soruları da doğru cevaplama, bir de birkaç hata daha yapki kimse anlamasın :D :D Gezenbilir off-road grubu olarak...
  18. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Güzel fikir Menderes Hocam, sizinle birlikte geliriz. En geç 09:30'da Topboğazında olalım ki Çakallı Köy ve civarını görelim. Nevzat Bozkurt ve Yahya Yılmaz Hocalarımızın, gezenbilirde üyeliği yok ise bana telefonlarını...

19. reel eksen

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Yaşar Hocam nerdesiniz demiyorum, çünkü sizin şu anda ne kadar yoğun bir tempoda olduğunuzu iyi biliyorum. Sizi ve parkurlarınızı çok özledik. Sizin elinizden sucuk ekmek pişmiş biber yemek, bir başka lezzetli oluyor Hocam. Hatay...
  20. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Arkadaşlar Hasan Bey 31 Ekim 2010 Pazar günü bir parkur ayarlıyor. Ayrıntılar aşağıdaki linktedir. Katılımlarınızı ve derhal ivedi bir şekilde isimlerinizi listede görmek istiyoruz Smiley...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri